Wakerstraat 49

1511 CS, Oostzaan

€ 2.150

In deze rustige en kindvriendelijke buurt mogen wij deze ruime 5-KAMER (ca. 120m²) eengezinswoning met stenen berging en eigen oprit te huur aanbieden. De woning heeft een fijne achtertuin gelegen op het noordoosten. De woning is per direct beschikbaar en wordt semi met meubels en compleet met vloeren afgeleverd. Verder zullen de wasmachine- en droger achterblijven voor gebruik huurder.
Type huurcontract is in overleg tussen de partijen, huisdieren en roken in overleg met de verhuurder.

OMGEVING:
De woning ligt op nog geen 10 autominuten van Amsterdam centrum, voor uw dagelijkse boodschappen staat u met 2 minuten bij de Albert-Heijn, heerlijk natuurgebied het Twiske op nog geen 10 minuten van de woning, Amsterdam-Noord en Westerpark ook binnen handbereik.
Kortom heerlijk rustig wonen op korte afstand van de Amsterdamse gezelligheid.
Openbaar vervoer met bus 392 richting Amsterdam-Noord op nog geen 2 minuten lopen.

INDELING:
Entree, hal met toilet en meterkast, ruime open keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur, prachtige tegelvloer met grote afmeting tegels, woonkamer met vloerverwarming en met toegang tot de fijne tuin.
Op de 1e verdieping bevinden zich de 1e drie slaapkamers van goed formaat, de badkamer welke is v.v. een ligbad, 2e toilet een handdoekradiator en een nette wastafelmeubel met spiegel.
De zolderverdieping geeft ruimte voor een ruime slaapkamer (bed kan achterblijven), een overloop met de wasmachine- en droger en veel bergruimte in het stookhok en achter de knieschotten onder de kap van de woning.

DETAILS:
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Woonoppervlakte van ca. 120m²;
– Borg 2 maanden huur;
– Startdatum huurcontract: per direct;
– Inkomenseis minimaal 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Roken en huisdieren in overleg met de eigenaar/verhuurder;
– Gunning voorbehoud eigenaar;
– De woning zal gestoffeerd worden opgeleverd;
– De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen, internet en tv dit wordt op naam van de huurder gesteld;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: