Graaf Florisstraat 23 4V Amsterdam

1091 TE , Amsterdam

€ 295.000 k.k.

In de ochtend je dag beginnen met een goede hardloopsessie langs de Amstel, of heerlijk koffie drinken bij Hesp? Dat kan hier met deze leuke studio om de hoek van al het leuks Amsterdam te bieden heeft. Het Oosterpark, de Amstel, de Pijp en het centrum van Amsterdam alle op fiets- loopafstand! Dit studio appartement is een absolute must-see die niet kan ontbreken in je zoektocht naar je nieuwe huis in de stad! Oh en het appartement is gelegen op EIGEN GROND!

OMGEVING:
De Amstel, Oosterpark, centrum Amsterdam, de Wibautstraat alle leuke cafés en restaurantjes die je maar kunt wensen gelegen om de hoek van deze leuke studio. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, het Amstel station op nog geen 10min fietsafstand, metrostation Wibautstraat (M51, M53 en M54) op minder dan 100 meter, meerdere Albert-Heijns op korte afstand.
Kortom een perfecte locatie om optimaal te genieten onze mooie hoofdstad!

DETAILS:
• Woonoppervlakte (GO) ca. 28,1m² (conform de NEN 2580);
• Bruto vloeroppervlakte ca. 32,7m²;
• Bouwjaar 1903;
• Eigen grond;
• Mogelijkheden voor het plaatsen van een dakterras, e.e.a. in overleg met de VvE (toestemming is er) en natuurlijk met een vergunning vanuit de gemeente Amsterdam.
• Mechanische ventilatie in de badkamer, keuken en toilet;
• Nagenoeg volledig v.v. dubbele beglazing;
• Voorzetwanden;
• HR CV-ketel 2009;
• MJOP aanwezig, opstalverzekering aanwezig, en een onderhoudsreserve;
• Servicekosten € 50,00 per maand;
• Oplevering in overleg tussen partijen, kan spoedig.

Indeling:
Entree appartement op de 4e verdieping, het appartement ligt aan de straatzijde, nette houten vloer door het gehele appartement, woon- eet- slaapkamer in 1 met verlaagd plafond met inbouwspots. De greeploze keuken is v.v. diverse inbouw apparatuur (2009) waaronder een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi oven- magnetron en een inbouwkoelkast met vriesvak.
De wasmachine- droger kan geplaatst worden in de inbouwkast naast de keuken.
Besproken binnen de VvE is de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras voor de helft van het dakvlak. In het verleden is hier met de VvE over gesproken en toestemming voor verkregen. Uiteraard dient er wel een vergunning aangevraagd te worden en zal dit opnieuw kenbaar gemaakt moeten worden bij de VvE.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: