Cas Oorthuyskade 268

1087DP, Amsterdam

€ 525.000 k.k.

Gelegen op Haveneiland-West mogen wij dit zeer recent en goed onderhouden 3-kamer appartement van ca. 87m² aanbieden. Met een fantastisch uitzicht over het IJmeer en vrij zicht naar Durgerdam is dit misschien wel de mooiste ligging die u zich kunt wensen in Amsterdam.
Mis dit appartement dan ook niet en maak snel een afspraak om dit zeer goed bemeten en smaakvol verbouwde appartement te komen bekijken.

OMGEVING:

Het appartement is gelegen op korte afstand van het IJmeer, het Diemerpark, sportclubs voor voetbal, fitness, tennis en hockey. Goede ligging tov. de uitvalswegen A1/A10 en openbaar vervoer vrijwel voor de deur met tramlijn 26 en bus 66 richting centraal station (15min) en Amsterdam Zuid-Oost. Maar ook met de fiets staat u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam of nog sneller de Dappermarkt in Oost.
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u slechts de hoek om hier vindt u namelijk winkelcentrum IJburg met vele winkels voor uw dagelijkse benodigdheden, een bakker, slager, bloemenwinkel, Bagels & Beans, de Hema, Vomar of Albert-Heijn zijn slechts een greep uit de vele winkels. Ook is er op zaterdag een knusse en gezellige markt te vinden op IJburg.
Lekker uitwaaien op het strand of wandelen in het Diemerpark en hierna dineren bij de haven van IJburg waar zich vele restaurantjes bevinden of gewoon aan de IJburglaan zelf, er is veel keuze en de ligging van dit appartement is dan ook uitstekend te noemen.

DETAILS:

• Woonoppervlakte (GO) ca. 87m² (conform de NEN 2580);
• Bouwjaar 2008;
• Het appartement is volledig smart verlichting en verwarming voorbereid. O.a. met stem gestuurde technologie.
• Voortdurend recht van erfpacht / Algemene bepalingen van 2000 van toepassing;
• Erfpacht afgekocht t/m 15 december 2055;
• Mechanische ventilatie in de badkamer, keuken en toilet;
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Energielabel: A;
• O.a. vernieuwd in 2021 zijn de: keuken, vloeren, wanden, plafonds;
• Energielabel: A;
• Stadsverwarming;
• Appartement volledig voorzien van vloerverwarming;
• Actieve VvE: MJOP aanwezig, opstalverzekering aanwezig, en een onderhoudsreserve;
• Servicekosten € 159,39 per maand;
• Oplevering in overleg tussen partijen.

INDELING:

Goed onderhouden centrale hal op de begane grond, entree appartement op de 6e verdieping (bereikbaar via de lift of trap), royale hal v.v. moderne wand aftimmering, twee goed formaat slaapkamers van ca. 12,5m² en 14m² met veel lichtinval en prachtig uitzicht over het water.
Luxe badkamer v.v. een sunshower, ligbad met jets en wastafelmeubel. De badkamer is volledig getegeld tot het plafond. Vanuit de hal is er verder toegang tot het toilet en de ruime woonkamer met open keuken en bijkeuken. De luxe keuken kent veel opberg ruimte, heeft een inductiekookplaat, oven, inbouwkoelkast-vriezer, vaatwasser en een ingebouwde afzuiginstallatie.
De keuken wordt verlicht middels ingebouwde spots in het verlaagde plafond. Vanuit de keuken is er een bijkeuken toegankelijk waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.
De woonkamer is van een goed formaat ca. 30m² en ook deze ruimte heeft een fantastisch uitzicht over het water en IJburg. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon (ca. 5m²) met wederom ook hier een fantastisch panorama beeld over het water.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: