Jan van der Heijdenstraat 245

1223 BM, Hilversum

€ 475.000 k.k.

Op korte afstand van het centrum van Hilversum en het heerlijke wandel- natuurgebied van Anna’s Hoeve mogen mij deze goed ingedeelde 4-kamer “eengezinsEINDwoning” aanbieden. De woning heeft veel sfeer en kan zonder grote verbouwingen worden betrokken.
Mis dit fijne huis niet en maak snel uw bezichtigingsafspraak!
De zolder is bij de woning betrokken als 3e slaapkamer (deze mag niet als woon m² worden meegeteld volgens de NEN meting).

OMGEVING:
De woning is gelegen op nog geen 5 fietsminuten van het centrum van Hilversum met een groot aanbod aan winkels, restaurants en gezellige cafeetjes, bioscoop Vue, de markt en zo nog veel meer gevarieerd aanbod. Verder zijn in de directe omgeving voldoende aanbod van basisscholen en kinderopvang, centraal station (trein) Hilversum CS op enkele minuten, buslijn 2/108/109 om de hoek. De uitvalswegen A27 richting Utrecht en A1 richting Amsterdam zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Maar ook het heerlijke wandel- natuurgebied Anna’s Hoeve op een paar minuten verwijderd van deze heerlijke gezinswoning.

DETAILS:
• Woonoppervlakte ca. 87,4m² (conform de NEN 2580);
• Totaal woonoppervlak ca. 101,1m² waarvan 13,7m² zolderkamer;
• Bouwjaar 1928;
• Volledig eigendom (grond situatie)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Energielabel: D;
• Prachtige houten vloeren op de begane grond en 1e verdieping;
• 3 goed formaat slaapkamers;
• Eventuele mogelijkheid tot het verder vergroten van de zolderverdieping (onder voorbehoud verkrijgen vergunning gemeente Hilversum);
• Cv-ketel vernieuwd in 2018 (Intergas);
• Oplevering in overleg tussen partijen, gunning eigenaar.

INDELING:
Mooi aangelegde voortuin met berregeningsinstallatie, entree / vestibule, goed formaat hal met toegang tot het moderne zwevend toilet, handige berging / trapkast met meterkast.
Ruime en lichte woon- eetkamer met toegang tot de achtertuin via een schuifpui. De keuken staat in half-open verbinding met het eetgedeelte. De keuken is v.v. diverse apparatuur waaronder een oven, gaskookplaat, afzuigkap, mooie witte “boeren gootsteen” en een vaatwasser. De carrouselkast dient vervangen te worden.
Vanuit de keuken is er toegang tot de handige en ruime bijkeuken met de opstelling voor de wasmachine en droger. De achtertuin heeft een ruime berging en gezellige zit onder een overkapping waar u nog lang kunt nagenieten van uw dag. Maar ook heerlijk tafelen onder het genot van een goede barbecue sessie is absoluut een must-do in deze tuin. Verder is de tuin te bereiken via een poort deur aan de zijkant van het huis.

1e VERDIEPING:
Overloop, 2 goed formaat slaapkamers van ca. 18,5m² en ca. 11m². De hoofdslaapkamer is zeer licht te noemen door de meerdere raampartijen, de 2e slaapkamer heeft een handige ingebouwde bergkast. De ruime badkamer is v.v. een nette wastafel, een ligbad en inloopdouche.

2e VERDIEPING:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is verwarmd. Deze verdieping kan dienst doen als een slaapkamer of zoals nu het geval is als een mooie werkkamer. Verder is er voldoende berging en bevindt zich hier ook de Cv-ketel opstelling.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: