JH Leopoldhof 82

1382 TK, Weesp

€ 1.195

Per direct beschikbaar!

Zeer goed afgewerkt 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement op loopafstand van het station Weesp met goede verbindingen naar Amsterdam (17min), Schiphol (21min), Almere en Utrecht.
Het appartement is gestoffeerd, heeft een luxe keuken, een nette badkamer en een ruime berging van ca. 10 m² in de onderbouw van het complex.

Het appartement ligt op korte afstand van de snelwegen A1 en A9 richting Amsterdam, Almere en Utrecht maar ligt ook dichtbij het gezellige centrum van Weesp.

Indeling:
De entree van het appartement ligt op de 1e verdieping, ruime hal, goed formaat slaapkamer van ca. 10m², nette badkamer v. v. een wastafel met meubel, een inloopdouche met nette glazen wand, wasmachine aansluiting en Cv-ketel. Vanuit de ruime hal is het nette separate toilet bereikbaar.
De keuken is v. v. diverse apparatuur waaronder een combioven-/magnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat.
De ruime woon-/eetkamer is ca.30m² en heeft zo voldoende plek voor een goede eettafel en zithoek. Tevens is er toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde van het gebouw (ZO).

Details:

– Ideale ligging t.o.v. Amsterdam;
– Loopafstand naar Weesp NS;
– Uw spullen uitpakken en wonen;
– Ruime berging in de onderbouw van ca.10m²;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Voorzien van airco in de woonkamer;
– Nutsvoorzieningen worden op eigen naam gesteld van de huurder;
– Op korte termijn beschikbaar;
– Minimale inkomenseis 3x de maandhuur;
– Gunning eigenaar;
– Huisdieren in overleg met de verhuurder;
– Borg 2 maanden huur.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: