Korte Geuzenstraat 700-727

1056KZ, Amsterdam

€ 100.000 k.k.

Op zoek naar een praktische kamer in Amsterdam? Wij mogen deze kamer van ca. 11m² met een mooi uitzicht over Amsterdam aanbieden. Gelegen in een rustige wijk in Amsterdam-West met een zeer centrale ligging. De kamer is ideaal voor een studerend kind of als pied-à-terre in de gezellige hoofdstad.

INDELING AFWERKING:
De kamer heeft een handige inbouwkast, een wastafel met spiegel en planchet en voldoende ruimte om een bed en bureau of kast in kwijt te kunnen. Veel bewoners hebben ook een koelkastje in de kamer geplaatst.
De kozijnen (kunststof) in de kamer zijn uitgevoerd met dubbel glas, een kantelraam en ventilatie, een radiator, een modern intercom systeem waarmee je via een app (met beeld) de bezoeker toegang kunt geven tot het gebouw.
De kamer heeft een nette laminaatvloer welke nog prima dienst kan doen.

DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Via de gezamenlijke lift of met de trap ga je naar de 7e etage. Bij binnenkomst vind je de gemeenschappelijke badkamer met 2 douches en 2 toiletten en een aparte wastafel.
De gezamenlijke keuken is aan de andere zijde van het gebouw te vinden met een gezellig eettafel en krukken en natuurlijk een heerlijk uitzicht om je dag meet te starten of te eindigen.
In de keuken kun je gebruik maken van alle apparatuur zoals de kookplaat, magnetron, waterkoker, broodrooster etc. maar ook pannen, borden, bestek etc.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuin op de begane grond.
3x per week vindt er een schoonmaak plaats van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken, badkamer en gang.
Wifi is aanwezig en maakt deel uit van de servicekosten.

OMGEVING
De kamer is gelegen in een monumentaal pand uit omstreeks 1942 en is rustig gelegen op de hoek van de Kostverlorenvaart en de Admiraal de Ruijterweg. Het Westerpark, Oud-West en de Jordaan liggen allen op enkele minuten fietsafstand evenals het centrum van Amsterdam.
In de buurt is een ruim aanbod aan lokale winkels en supermarkten, veel gezellige cafés en restaurants (waaronder de Foodhallen).

BEREIKBAARHEID
Op de fiets ben je binnen enkele minuten in het Westerpark, de Jordaan, het centrum en station Sloterdijk.
Zowel de stations Sloterdijk als Centraal zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek en de bussen 18 en 80 brengen je o.a. naar Amsterdam-Centraal en Zandvoort.

De ring A10 ligt op 7 autominuten. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning.

VVE:
De Vereniging van Eigenaren KG 700 bijdrage ligt op ca. € 172,58 per maand (inclusief stookkosten van ca. € 30,- per maand). Wifi, water, elektriciteit, schoonmaak 3 keer per week van de gemeenschappelijke ruimten, liftonderhoud, groot onderhoud van de flat, etc. vallen onder deze kosten.

BIJZONDERHEDEN:
– Gemeentelijk monument 200728;
– Direct beschikbaar;
– Huisdieren in het hele gebouw zijn niet toegestaan;
– Het gekochte mag door één persoon worden bewoond;

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: