Troelstralaan 253D

1067MX, Amsterdam

€ 239.500 k.k.

Gelegen in Amsterdam Nieuw-West mogen wij dit goed geïsoleerde (label A) en perfect ingedeelde 2-kamer appartement op de bovenste verdieping aanbieden. Het appartement heeft aan 3-zijden een terras, hierdoor kun je op elk gewenst moment van de dag van de zon genieten en natuurlijk van het heerlijke vrije uitzicht.
Kortom een uniek appartement met veel buitenruimte waar je zonder grote investeringen direct kunt wonen.

Details:
– Woonoppervlakte ca. 32,4m²;
– Dakterras van ca. 15,4m²;
– Energielabel: A;
– Mechanische ventilatie;
– Vloerverwarming door het gehele appartement;
– Stadsverwarming;
– Gasloos;
– Actieve VvE (4 leden);
– Maandelijkse servicekosten op het moment € 90,00;
– Erfpacht is voortdurend tijdvak loopt t/m 15 mei 2064;
– Canon € 336,82 per jaar en wordt betaald in halfjaarlijkse termijnen;
– Voorbehoud gunning eigenaar;

Omgeving:
Het appartement ligt in de wijk Geuzenveld op de grens met Osdorp, op korte afstand van de Sloterplas en Amsterdam-West, het Amsterdamse bos, OLVG West, bus 61 stopt nagenoeg voor de deur met een goede verbinding richting station Sloterdijk (ca. 10 min.) en het Osdorpplein. Sportvelden en sportcentrum “Ookmeer”, winkelcentrum Osdorpplein/Nieuw West en Plein ’40-’45 allen op korte afstand.

Indeling:
Entree van het appartement op de 3e verdieping, handige overloop voor je schoenen en jassen, via een goed beloopbare trap is de woonverdieping te bereiken op de 4e verdieping, overloop met toegang tot alle vertrekken waaronder de gezellige woonkamer met open keuken en toegang tot het terras aan de achterzijde. De keuken is v.v. van een koel-vries combinatie, inductie kookplaat, vaatwasser, ingebouwde combimagnetron en RVS afzuigkap. Het terras aan de achterzijde is ruim en is gelegen op het Westen, via het terras is de zijterras te bereiken welke geheel doorloopt naar de voorzijde van het appartement (elk moment van de dag zon).
De badkamer is gelegen in het midden van het appartement en is v.v. net tegelwerk, zwevend toilet, een inloopdouche en een moderne wastafel met hieronder voldoende ruimte voor een kastje. Vanaf de overloop is tevens de handige ingebouwde kast te bereiken waar zich de opstelling voor de wasmachine en droger bevindt en handig als bergruimte.
De ruime slaapkamer heeft mooie dubbele deuren naar het terras aan de voorzijde en kent een goed oppervlakte met een handige inbouwkast.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: