Lijnbaansgracht 68H

1015 GW, Amsterdam

€ 490.000 k.k.

Gelegen in de gezellige Jordaan op EIGEN GROND mogen wij dit goed onderhouden 2-kamer BEL-ETAGE appartement aanbieden, met een fantastische tuin van maar liefst ca. 55m2!
Uitzicht op de gracht, goed ingedeeld, vrijstaande stenen berging en evt. een optie tot het plaatsen van een bijgebouw dit appartement heeft absoluut opties en de ligging is fantastisch!

Details:

• woonoppervlakte ca. 46,1 m2;
• Bouwjaar rond 1938;
• Vrij uitzicht op de Lijnbaansgracht;
• Om de hoek van de Westerstraat, de Noordermarkt, Rozengracht en de Prinsengracht;
• Tuin van maar liefst ca. 55m2 gelegen op het zuidoosten;
• Balkon welke toegankelijk is vanuit de slaapkamer en keuken;
• Handige vrijstaande berging;
• Eigen grond (geen erfpacht);
• Gezellige gesloten haard in de woonkamer;
• CV ketel bouwjaar 2019;
• Actieve VvE professioneel beheerd;
• Voorzijde dubbel glas met glas in lood ramen, recent vanuit de VvE vervangen;
• Oplevering in overleg;

Omgeving:
Gelegen aan het rustige gedeelte van de Lijnbaansgracht om de hoek van de Westerstraat met uitzicht over het water van de brede Lijnbaansgracht. Dit geeft een gevoel van ruimte. Rustig wonen met een heerlijke tuin op loopafstand van een ruim winkelaanbod, verschillende cafe’s en restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Op korte afstand van het appartement liggen zwembad “het Marnix”, diverse sportscholen, tramlijn 5 en de Ring A10 (binnen 10min bereikbaar).
In deze omgeving is het betaald parkeren en kunt u een aanvraag doen voor een parkeervergunning.

Indeling:
De entree appartement ligt op de 1e verdieping en is bereikbaar via brede stenen trap, hal met meterkast en bergruimte, ruime woonkamer met karakteristieke jaren ‘30 erker waardoor veel licht de woonkamer binnenkomt. In de woonkamer is een gesloten haard geplaatst en u heeft prachtig zicht op het water van de Lijnbaansgracht.
In het midden van de woning bevindt zich de functioneel ingedeelde badkamer met een douche, op maat gemaakte wastafelmeubel en een zwevend toilet.
De slaapkamer is ruim en is v.v. een inbouwkast. Door de openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon en de ruime tuin.
De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en is meer dan 4m in lengte. Meer dan voldoende bergruimte en v.v. een vaatwasser, koel- vriescombinatie, een oven en een 4-pits gasfornuis met RVS afzuiging.
De absolute usp van deze woning is de ruime tuin van ca. 55m2 goed aangelegd en onderhouden. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust terwijl u om de hoek zit van alles wat Amsterdam te bieden heeft. In de tuin staat tevens een stenen berging, daarnaast heeft de tuin voldoende grootte om evt een bijgebouw te plaatsen, voor bijvoorbeeld een guesthouse of kantoorruimte.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: