Prinsengracht 378

1016 JA, Amsterdam

€ 3.950

In het hartje van Amsterdam aan de “Grachtengordel” mogen wij dit goed onderhouden volledige herenhuis- grachtenpand te huur aanbieden. Met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 181m² verdeeld over 6 woonlagen en het bewaard gebleven historische karakter is dit een lust voor het oog en voor uw woonbeleving.

Dit prachtige rijks monumentale grachtenpand verkeerd in een top conditie en ligt op een geweldige locatie. Werkelijk waar op korte afstand van alles wat ons prachtige Amsterdam te bieden heeft, zo is de Jordaan op loopafstand, de Amsterdamse binnenstad met de Nieuwmarkt maar ook oud-west, het Leidseplein en het Vondelpark allen op nog geen 10 fiets minuten van dit geweldige karakteristieke pand uit omstreeks 1700.

Bijzonderheden:

– Per direct beschikbaar;
– Gestoffeerd;
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Vastgoedbeheerder aanwezig voor onderhoudszaken;
– 2 maanden borg van toepassing;
– Uitgebreide screening door verhuurder;
– Onder voorbehoud gunning verhuurder;
– 3-slaapkamers;
– 2 badkamer;
– 3 toiletten;
– Open-haarden aanwezig;
– Karakteristieke keuken en bijkeuken in het souterrain;
– Totale woonoppervlakte ca. 181m² verdeeld over 6 woonlagen;
– Het pand is recent volledig geschilderd aan de buitenzijde.

Bij dit pand komt u geen standaard indeling tegen maar kunt u het historische Amsterdam nog proeven in het pand. Niveau verschillen, karakteristieke kenmerken zoals oud hang en sluitwerk, roeden ramen, gebogen deuren, balkenplafonds kortom het vakmanschap straalt er vanaf.

Het pand heeft een bijkeuken in het souterrain met een aparte toegang vanaf de straat, de keuken/woonkamer is over 2 woonlagen speels verdeeld en heeft vanuit de woonkamer toegang middels prachtige openslaande deuren naar de straat. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van het stadse leven. De 2e woonkamer is op de 1e verdieping gelegen en heeft prachtige raampartijen en hierdoor veel lichtinval. Voorts 3-slaapkamers elk op een eigen verdieping gelegen waarvan 2 met een eigen badkamer. De badkamers zijn uitgerust met elk een eigen douche, toilet en een strakke wandafwerking afgewerkt met gekleurd beton ciré, luxe ingebouwde kranen en vloerverwarming.

Maak snel een afspraak en kom sfeer proeven in dit fantastische familiehuis.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: