Frankrijkkade 6

1363 CJ, Almere

€ 1.425

Op loopafstand van treinstation Almere-Poort mogen wij u dit goed onderhouden 3-kamer appartement van ca. 65m² met zonnig balkon (ZO) en een ruime berging op de begane grond te huur aanbieden.
Dit appartement is per half oktober beschikbaar

Omgeving:
Goede openbaar vervoer verbinding via het treinstation Almere-Poort, op korte afstand van de snelwegen A6 en A1 met goede verbindingen en naar o.a. Amsterdam. Het appartement is gelegen in het Europakwartier, de wijk is volop in ontwikkeling met veel nieuwbouw en meerdere bedrijven. Voor uw dagelijkse boodschappen is er op loopafstand de Europalaan en zijn er ook voldoende sportfaciliteiten in de omgeving.

Details:

– Oplevering in overleg, 15 oktober 2022 beschikbaar of zoveel eerder;
– Inkomenseis 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Roken in het gehuurde niet toegestaan;
– Huisdieren in overleg;
– Gemeubileerd en gestoffeerd (meubels evt. in overleg);
– Type huurcontract in overleg tussen partijen;
– Appartement per half oktober beschikbaar;
– Privé berging;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Trein station Almere-Poort op loopafstand;
– Woonoppervlakte ca. 65m²;
– Stadsverwarming;
– Vloerverwarming;
– Energielabel A;
– Appartementengebouw met lift;
– Video intercom;

Indeling:
Entree op de 1e verdieping, brede hal van ca. 1.10m, 2 goed formaat slaapkamers van ca. 7.7m² en 12.4m². De slaapkamers liggen aan de galerijzijde van het appartement. Voorts een ruime inpandige berging met de opstelling voor de wasmachine en droger. Apart toilet met fonteintje, ruime badkamer v.v. een dubbele douche, brede dubbele wastafelmeubel met luxe spiegel.
Ruime en brede woonkamer met open keuken en ruim balkon van ca. 5m² gelegen op het zuidoosten. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur van o.a. Siemens en Etna.

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed.

Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: