Ferdinand Bolstraat 85-2

1072 LC, Amsterdam

€ 2.400

Gelegen in het hart van de gezellig Pijp mogen wij dit ruim (ca. 80m²) opgezette 3-kamer appartement (2-slaapkamers) aanbieden. Het appartement is per DIRECT beschikbaar en is ideaal om te delen of voor een koppel.

Het appartement is op korte afstand van metro station de Pijp (M52) van waar u binnen 10 minuten naar Amsterdam Noord of de Zuidas kunt reizen. Daarnaast ligt het mooie Sarpahtipark op loopafstand, de ontelbare gezellige cafétjes en restaurants of lekker wandelen langs de Amstel behoren tot de mogelijkheden bij dit zeer centraal gelegen appartement. Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u naar de gezellige Albert Cuyp markt of naar een van de vele winkels in de straat zelf waaronder de Albert Heijn die op nog geen 2 min. loopafstand is.

Details:

– Per direct beschikbaar;
– Type huurcontract in overleg;
– Huisdieren in overleg;
– Verboden te roken in het appartement;
– Ideaal appartement om te delen;
– Inkomenseis 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Borg 2x de maandhuur;
– Nuts voorzieningen worden op eigen naam gesteld;
– Woonoppervlakte ca. 80m²;
– 2 goed formaat slaapkamers;
– Video intercom;
– Semi gemeubileerd en gestoffeerd;

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed.

Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: