Strandvliet 61

1181 MK, Amstelveen

€ 925.000 k.k.

Gelegen in de kindvriendelijke en groene wijk Elsrijk mogen wij dit volledig gerenoveerde uit- en opgebouwde 5-kamer gezinshuis van ca. 145m² met 4-slaapkamers aanbieden.
Dit smaakvol verbouwde huis heeft veel sfeer zo heeft het een erker aan de voorzijde, een zuidwest gelegen achtertuin en dakterras op de uitbouw, een open haard en 4 goed formaat slaapkamers. Een ideaal gezinshuis op een uitstekende locatie op korte afstand van Amsterdam en het stadshart van Amstelveen.

DETAILS:
– Woonoppervlakte van ca. 145m² (NEN2580);
– Achtertuin op het zuidwesten;
– Volledig gerenoveerde en uitgebouwde woning (2016);
– Volledig vernieuwd elektra en groepenkast;
– Verlaagde plafonds met ingebouwde verlichting;
– Strak gestuukte wanden- en plafonds;
– Dakkapellen voor en achterzijde;
– Open haard;
– 4 goed formaat slaapkamers;
– 3 toiletten;
– 2 badkamers;
– Dakterras van ca. 13m² op het zuidwesten;
– Voldoende kinderopvang, BSO en basisscholen in de directe omgeving;
– Openbaar vervoer op korte afstand;
– Oplevering in overleg.

OMGEVING:
De woning ligt op korte afstand van o.a. het stadshart van Amstelveen, de Amsterdamse Zuidas, het heerlijke Amsterdamse bos, winkelgebied Rembrandtlaan en het Gelderlandplein, kortom een perfecte locatie.
De wijk kenmerkt zich verder door veel groen en mooie waterpartijen en een goed voorzieningen niveau met goede openbaar vervoerverbindingen. Daarnaast heeft de wijk ook een eigen open lucht theater “Elsrijk” en daarnaast is er een actieve buurtvereniging “stadsdorp Elsrijk” voor behoud van de kwaliteit en leefbaarheid van de wijk Elsrijk.
Verder is het openbaar vervoer goed geregeld met o.a. tramlijnen 5 en 25 richting het stadshart en de Jordaan en station Zuid. Ook is vliegveld Schiphol goed bereikbaar en liggen de uitvalswegen A9/A10 en A2 op enkele minuten van de woning verwijderd.
Kinderopvang en buitenschoolse opvang zijn ook goed voorzien evenals de aanwezigheid van basisscholen in de wijk.

BEGANE GROND:
Net aangelegde voortuin van ca. 25m² met een mooi uitgebouwde gevel met een stijlvolle erker, hal met toilet en fonteintje, vernieuwde meterkast, bergkast met CV opstelling (2016) en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Ruime woonkamer met open haard en veel lichtinval middels de erker aan de voorzijde, prachtige stalen deuren tussen de woonkamer en de keuken. De keuken is gesitueerd in een L-opstelling met een eiland. De keuken is v.v. van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, breed 6-pits gasfornuis, brede afzuigkap en voldoende kastruimte.
Vanuit de keuken is de zonnig gelegen achtertuin (ZW) te bereiken. De achtertuin heeft een mooie overkapping waar heerlijk tot ‘s-avonds laat gezeten kan worden. Daarnaast is er een goed formaat stenen berging en een achterom.

1e VERDIEPING:
Ruime overloop met toegang tot 3 goed formaat slaapkamers. De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning grenzen aan het zonnige dakterras van ca. 13m². De ruime slaapkamer met mooie inloopkast is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot het balkon op de erker via de openslaande deuren.
De goed ingedeelde badkamer is v.v. een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een brede wastafelmeubel.

2e VERDIEPING:
Deze verdieping is uitgebreid met 2 goed formaat dakkapellen waardoor deze verdieping zeer ruim te noemen is. De verdieping is ingedeeld met een werkruimte, een diepe inbouwkast en een slaapgedeelte. Daarnaast heeft deze verdieping een eigen badkamer met toilet, wastafelmeubel en douche.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: