Gooierserf 266

1276 KR, Huizen

€ 325.000 k.k.

Wat een heerlijk licht 3-kamer appartement van ca. 67m² met een goed formaat zonnige tuin op het zuidwesten van ca. 72m² mogen wij aanbieden. De tuin heeft een vrij en groen uitzicht en geen inkijk waardoor veel privacy.
Mis dit appartement niet en maak snel een afspraak om dit goed gelegen appartement te komen bekijken.

Het appartement is gelegen op korte afstand van het oude dorp van Huizen, winkelcentrum Oostermeent, winkelcentrum het Holleblok, busstation van Huizen met goede verbindingen naar Bussum/Hilversum en Amsterdam (Amstel).
Maar ook snelwegen A27 richting Utrecht/Almere en snelweg A1 richting Amsterdam liggen op korte afstand.

Details:
– Woonoppervlakte 66,7m² (NEN 2580 gemeten)
– Bouwjaar ca. 1986
– Zonnige tuin van ca. 72m² gelegen op het zuidwesten
– Vrij uitzicht aan de achterzijde met veel privacy
– 2 goed formaat slaapkamers van ca. 7,2m² en 10m²
– Actieve VvE met een jaarlijkse vergadering en reservering voor groot onderhoud
– Maandelijkse servicekosten € 131,99
– Volledig voorzien van dubbel glas
– vloer- en wand isolatie
– Vrij parkeren voor de deur
– Busstation Huizen op nog geen 5 minuten fietsafstand

Indeling:
Entree vanaf de straatzijde naar de centrale entree, ruime hal met groepenkast, separaat toilet met fonteintje, toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde, goed formaat badkamer v.v. een ligbad, wastafelmeubel en een handdoekradiator. Vanuit de hal bereikt u de ruime en lichte woonkamer van ca. 23m² met toegang tot de half open keuken van ca. 12m². Vanuit de woonkamer is er goed zicht op de achtertuin en het prettige vrije uitzicht op het groen.
De keuken is v.v. barretje en heeft diverse apparatuur, de keuken is gedateerd maar de opstelling geeft goed weer welke mogelijkheden er zijn. Vanuit de keuken is er toegang tot de heerlijke achtertuin gelegen op het zuidwesten.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: