Bergmolen 73

1035 BD, Amsterdam

€ 325.000 k.k.

Op de tiende en tevens bovenste etage van dit goed onderhouden complex in het populaire Amsterdam-Noord, bieden wij dit ruime 4 kamer HOEK-appartement aan, gerenoveerd in 2018, met een prachtig weids uitzicht over het groen richting de stad.
En let op! De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht door de huidige eigenaren, hier heeft u als koper dus niet meer mee te maken. Ideaal dus!
Uitzicht, ruimte en rustig wonen is hier van toepassing! Maak snel een afspraak en ervaar het heerlijke gevoel in dit goed onderhouden appartement!

Naast drie ruime slaapkamers en een multifunctionele ‘tussenruimte’, heeft dit appartement een balkon over de gehele breedte op het zonnige zuiden. Ook beschikt dit appartement over veel privacy en de mogelijkheid tot een ‘tuintje’ met zitje aan de voorzijde, niemand hoeft hier namelijk te passeren.

Het appartement van ca. 95m² aan de Bergmolen is gelegen in de Molenwijk (Oostzanerwerf), een prachtige groene autoluwe wijk. Het omringende park, met bomen, rietlanden, waterpartijen en de scheiding van auto en langzaam verkeer zorgen voor een uniek en prettig woonmilieu. Met het bruisende NDSM terrein, het centrum van Amsterdam en natuurgebied t’ Twiske op een steenworp afstand.

Indeling appartement:
Via de entree kom je binnen in een centrale hal waar je via de trap of lift de tiende verdieping kunt bereiken. Vanuit de lift stap je rechts de galerij op naar de voordeur. Eenmaal binnen kun je via de linker deur in de hal naar de woonkeuken met een zitje voor 2-4 personen. Via de deur rechtdoor bereik je de hal met het separate toilet en de nette badkamer naar de overige ruimtes. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers en een multifunctionele ‘tussenruimte’. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit zowel de hal als de keuken kun je de ruime lichte woonkamer met prachtig weids uitzicht betreden en vanuit daar heb je toegang tot het balkon.

Omgeving:
De wijk is opgedeeld in een woongedeelte met het park, een winkelcentrum en een basisschool gebied. Het uitgebreid winkelcentrum bereik je met 5 minuten lopen. Daar vind je ook het gezondheidscentrum en een bibliotheek. Wandelen, hardlopen of een potje voetballen op het Johan Cruyff veld is allemaal mogelijk in de wijk. Een hapje eten of terrasje pakken kan uiteraard op het NDSM terrein bij verschillende hotspots, zoals PLLek, Noorderlicht, IJver of de IJkantine. Ook Filmhuis Eye ligt op fietsafstand én met 5-10 minuten fietsen de andere kant uit, kun je ontspannen in het mooie natuurgebied ’t Twiske. Hier vind je de stilte en prachtige natuur met vele vogels en schotse hooglanders én water plezier.

Ligging:
De Molenwijk heeft een eigen busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. De bushalte is nog geen 5 minuten lopen en je bent in 10 minuten op station Sloterdijk in Amsterdam West. Met de fiets ben je in 12 minuten bij het NDSM terrein waar u de Pont naar het centraal station kunt nemen of naar de Pontsteiger (Haarlemmerdijk/Westerpark). De nieuwe Noord-Zuidlijn ligt op enkele minuten rijden en is goed te bereiken met de bus of fiets. Verder ben je met een paar minuten met de auto bij de Ringweg A10, afrit S118.

Bijzonderheden:

– Prachtig weids uitzicht
– Hoek appartement
– Woonoppervlakte circa 95 m²
– Balkon op het zuiden 14 m²
– Berging van 9m² op de begane grond
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
– Keuken, douche, toilet, binnendeuren en stucwerk uit 2018
– Bouwjaar 1968
– Energielabel D, geldig tot 09-05-2029
– Servicekosten circa €237,42 per maand (incl. opstalverzekering)
– Actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd
– Mogelijkheid tot het huren of kopen van een parkeerplaats in de parkeergarage of gratis parkeren een straat verderop.
– Oplevering in overleg

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: