Cas Oorthuyskade 268

1087 DP, Amsterdam

€ 485.000 k.k.

Gelegen op Haveneiland-West om de hoek van het het IJmeer mogen wij dit goed onderhouden en zeer efficiënt ingedeelde 4-KAMER appartement met maar liefst 3-slaapkamers aanbieden. Het appartement heeft zonnig balkon op gelegen op het zuidwesten en een gemeenschappelijke berging in de onderbouw.
Het appartement kent een hoge energiezuinigheid van dit appartement het vernoemen waard, energielabel A en gasloos!
Let op! De huidige erfpacht is door deze eigenaar eeuwigdurend afgekocht!

DETAILS:
– Energielabel A+;
– Bouwjaar 2008;
– Woonoppervlakte: 84m²;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
– Zonnig balkon (ZW) van ca. 6m²;
– 3 goed formaat slaapkamers van ca. 9,5m², 6,7m² en 12,5m²;
– Gemeenschappelijke berging in de onderbouw;
– Actieve VvE met o.a. een MJOP;
– Maandelijkse servicekosten VvE: € 155,87;
– Nette laminaatvloer door het gehele appartement;
– Wandafwerking glad stucwerk;
– Stadsverwarming (gasloos appartement);
– Mechanische ventilatie;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg;

OMGEVING:
Het appartement is gelegen op nog geen 20 minuten van het centrum van Amsterdam en 10 minuten van Amsterdam-Oost. Het appartement is op korte afstand van de tramhalte met tram 26) en een goede busverbinding naar o.a. Amsterdam Bijlmer Arena (Bus N89 en 66). Daarnaast is de ring A10 goed bereikbaar met goede verbindingen naar de snelwegen A1/A9.
Ook scholen en kinderopvang zijn goed vertegenwoordigd op IJburg en zijn deze allen op loopafstand van dit appartement. Daarnaast heb je op IJburg een tennis vereniging, voetbalclub AFC IJburg en diverse sportscholen.

Het strand Blijburg is nabijgelegen, het Diemerpark, winkelcentrum IJburg met veel winkelaanbod en enkele grote supermarkten voor uw dagelijkse benodigdheden. Elke zaterdag is er een gezellige zaterdag markt op het Joris Ivensplein en zijn er diverse gezellige restaurants waaruit u kunt kiezen zoals the Livingroom, restaurant Bloem, Mchi en de gezellige haven van IJburg met verschillende horeca gelegenheden.

Kortom een heerlijk appartement op een top locatie op Amsterdam IJburg om de hoek van water, natuur en de prachtige binnenstad van Amsterdam.

INDELING:
Centrale entree, entree van het appartement gelegen op de 4e verdieping, lange hal met toegang tot o.a. het toilet met fonteintje, de eerste 2 goed formaat slaapkamers, handige diepe bergkast, stookruimte, goed formaat badkamer met ligbad en wastafel. De badkamer is v.v. net tegelwerk met een groot formaat grijze tegel op de vloer en wandtegels volledig door getegeld tot aan het plafond.
Vanuit de hal stapt u in de lichte woonkamer van ca. 25m², de woonkamer staat in open verbinding met de in L-opstelling uitgevoerde keuken. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 4-pit inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, een combi-oven magnetron en een nette ingebouwde afzuigkap.
De ruime 3e slaapkamer is nu in gebruik als een kantoorruimte maar kan prima dienst doen als een volwaardige 3e slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon waar u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon na een drukke werkdag.

DISCLAIMER:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: