Phohistraat 108

1276 EK, Huizen

€ 265.000 k.k.

Op de zesde en tevens bovenste etage van dit goed onderhouden appartementencomplex mogen wij dit zeer goed onderhouden en vooral ruime (ca. 73m²) 3-kamer voorheen 4-kamer appartement met het mooiste uitzicht van Huizen aanbieden.
Het appartement is “instapklaar” te noemen en heeft een nette keuken en badkamer, 2 goed formaat slaapkamers (voorheen 3), een zonnig balkon (ZW), nette vloeren en natuurlijk het fenomenale uitzicht!
Let op dit is het grootste type appartement in het gebouw!

BIJZONDERHEDEN:
– Prachtig weids uitzicht;
– Gelegen op de bovenste woonlaag (6e verdieping);
– Nieuwe lift in 2021;
– Woonoppervlakte ca. 73 m²
– Breed balkon op het zuidwest gelegen;
– Berging van ca. 5,6 m² op de begane grond;
– Nette laminaatvloer door het gehele appartement;
– Moderne groepenkast met voldoende groepen;
– Aan de galerij zijde is er door de eigenaren dubbel glas geplaatst HR++ waardoor het volledige appartement van dubbel glas is voorzien;
– Daalderop 80L elektrische warmwater boiler;
– Video intercom, deur te openen via een App;
– Bouwjaar 1963;
– Servicekosten €267,67 per maand (incl. water, voorschot stookkosten, opstal verzekering, groot onderhoud en glasbewassing)
– Actieve vereniging van eigenaren;
– Vrij parkeren;
– Oplevering in overleg

OMGEVING:
Het appartement is op korte afstand van het oude dorp van Huizen gelegen, natuurgebied de Woensberg en het Warandepark. Tevens is busstation Huizen op enkele minuten afstand met goede verbindingen naar Amsterdam/Hilversum/Bussum en Utrecht. Ook de uitvalswegen A1/A27 liggen op enkele minuten verwijderd.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt COOP die gelegen is op de begane grond van het gebouw waar tevens een drogisterij en kapper is gevestigd. Maar ook het oude dorp van Huizen met een groot winkel aanbod ligt nabij.

INDELING:
Via de centrale entree gelegen aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de toegang tot de nette lift, de entree van het appartement is gelegen op de 6e en tevens bovenste verdieping. Hal met moderne groepenkast, L-vormige keuken v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, inbouwkoelkast en inbouwvriezer, vaatwasser en nette afzuigkap. De ruime slaapkamer van ca. 12,2m² heeft genoeg plek voor een goed formaat kledingkast en een goed formaat bed.
Vanuit de hal komt u in de fantastische woonkamer waar het panoramische uitzicht direct in het oog springt. Veel licht en voldoende ruimte voor een goede zithoek en eethoek. Vanaf de brede “zitvensterbank” kunt u heerlijke zitten en genieten van het bijzondere uitzicht. Tevens is er toegang tot het zonnige balkon waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en de zonsopkomst en de zonsondergang.
De badkamer is goed onderhouden en v.v. een handdoekradiator, inloopdouche en een nette wastafelmeubel, het toilet is apart toegankelijk vanuit de hal. De wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt in de betegelde gangkast.
De 2e slaapkamer heeft een handige inbouwkast en heeft een grootte van ca. 7,7 m² met een prachtig uitzicht over de wijk en het groen.

DISCLAIMER:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: