Meander 695

1181 WN, Amstelveen

€ 525.000 k.k.

Om de hoek van het gezellige Stadshart van Amstelveen mogen wij dit compleet gerenoveerde (2022) 4-KAMER appartement (3-slaapkamers) met zonnig balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw aanbieden.
Turn key! U spullen uitpakken en direct heerlijk wonen in dit zeer smaakvolle en ruim bemeten appartement van ca. 89m²!

Details:
– Woonoppervlakte ca. 89 m² (NEN2580 gemeten);
– Privé berging ca. 7,2m²;
– Eigen grond (geen erfpacht);
– 3-slaapkamers;
– Gas loos;
– Nieuw stucwerk op de wanden en plafonds;
– Volledig vernieuwd elektra incl. groepenkast;
– Luxe badkamer (2022);
– Ruime luxe keuken met kook- en spoeleiland (2022);
– Bouwjaar rond 1961;
– Servicekosten € 118,82 per maand;
– Blokverwarming € 90,00 per maand;
– Zonnig balkon op het zuidwesten;
– Actieve VvE met o.a. jaarlijkse vergaderingen en een MJOP;
– Oplevering kan spoedig;

Indeling:
Ruime centrale entree met brede en luie trap, entree appartement op de 3e verdieping, ruime hal met meterkast en met toegang tot alle slaapkamers en de luxe badkamer. Slaapkamer 1 heeft een grootte van ca. 9,6m², slaapkamer 2 van ca. 7,6m² en slaapkamer 3 van ca. 11m² met toegang tot het zonnige balkon.
De badkamer is v.v. prachtig groot formaat op de vloer en deels op de wand, een moderne wastafelmeubel met verlichting en een luxe spiegel en een modern inbouwtoilet.
De ruime woonkamer is toegankelijk via prachtige openslaande deuren vanuit de hal, de woonkamer staat in open verbinding met de keuken en dit oppervlakte telt ca. 42m²! De woonkamer is licht te noemen en heeft luxe wand verlichting alsook ingebouwde spots in het plafond. Uiteraard is de verlichting te dimmen.
De keuken is een absolute eye catcher van het appartement, met het ruime kookeiland en diverse inbouwapparatuur waaronder een, koel- vriescombinatie, wijnklimaatkast, vaatwasser, combioven magnetron, inductiekookplaat met afzuiging in het aanrechtblad.

Omgeving:
Het appartement ligt naast het Stadshart van Amstelveen, met station Amstelveen op nog geen 5 minuten lopen, een groot aanbod van winkels. Busstation Amstelveen op nog geen 5 minuten, bushalte voor de deur met buslijnen 149/171/174/199 en de N84.
Uitvalswegen A9/A2 en A4 op korte afstand, het mooie Meanderpark, het Amsterdamse Bos en de Amstel liggen allen om de hoek van dit heerlijke appartement.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: