Bestevaerstraat 193-3

1055 TL, Amsterdam

€ 645.000 k.k.

Wat een bijzonder en verrassend 4-KAMER dubbel bovenhuis op EIGEN GROND met een zonnig balkon én dakterras (ZW)! Het bovenhuis is gelegen in de wijk Bos & Lommer en heeft een totale grootte van ca. 81 m² en kent een perfecte indeling met maar liefst 3 goed formaat slaapkamers en een ruime overloop/kamer op de 4e verdieping. Het appartement is volledig verbouwd en opnieuw ingedeeld in 2017 inclusief de dakopbouw. De afwerking is dus meer dan goed te noemen waardoor u zonder grote investeringen direct kunt wonen in dit prachtige “instapklare” dubbele en unieke bovenhuis in Amsterdam-West.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen op korte afstand van onder meer het Erasmuspark, het Rembrandtpark, het Westerpark, Oud-West, de Jordaan, de Jan van Galenstraat, vele gezellige buurtwinkeltjes, gezellige koffie hotspots op de hoeken van de straat, kortom een heerlijke plek om Amsterdam op zijn best te ervaren. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld met tram 19 en bus 18 / 247 en zo goede verbindingen naar de stad en naar station Sloterdijk. Ook de uitvalswegen ring A10/A5 en A4 zijn goed bereikbaar en vliegveld Schiphol ligt nog op geen 15 minuten van dit heerlijke appartement.

DETAILS:
– Bouwjaar omstreeks 1925;
– Energielabel: B;
– Volledige verbouwing onder architectuur (2017);
– Dakopbouw geplaatst (2017);
– Evt. mogelijkheid voor het plaatsen van een dakterras op de opbouw, uiteraard met de benodigde vergunningen en toestemming VvE;
– Volledig voorzien van vloerverwarming, apart te regelen per verdieping;
– Hydrofoor voor de 4e verdieping, voldoende waterdruk;
– Elektra compleet vervangen in 2017 met dim verlichting ook voor buiten op het terras en balkon;
– Veel stopcontacten in de woning aanwezig, hier is met de verbouwing goed op gelet;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing;
– Woonoppervlakte ca. 81 m² (NEN2580 gemeten);
– Balkon (ZW) oppervlakte op de 3e verdieping van ca. 6 m²;
– Dakterras (ZW) op de 4e verdieping van ca. 12 m²;
– 3-slaapkamers;
– Nette wand- en plafond afwerking d.m.v. glad stucwerk;
– Actieve VvE beheerd door DK VvE beheer;
– Maandelijkse VvE bijdrage € 90,00;
– Eigen grond dus geen erfpacht;
– Oplevering van het appartement in overleg;

3e VERDIEPING:
Entree van het appartement op de 3e verdieping welke te bereiken is via de ruime centrale hal met een goed beloopbare trap. Hal/overloop met de meterkast, gaderobe kast en toiletruimte, toegang tot slaapkamer 1 van ca. 6 m² welke ook prima dienst kan doen als werkkamer. Deze slaapkamer heeft ook plek voor de wasmachine welke evt. ook naar boven verplaatst kan worden. Slaapkamer 2 heeft een grootte van ca. 9 m² en heeft veel licht via de 3 ramen aan de voorzijde.
De woonkamer kent veel licht door de grotere raampartijen aan de achterzijde en heeft voldoende plek voor een goede zitbank en ruime eettafel. Onder de trap die in het midden van de woning loopt is handig gebruik gemaakt van bergruimte welke van 2 kanten toegankelijk is. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon middels dubbele openslaande deuren. Het balkon heeft een handige inbouwkast voor uw tuinspullen of gereedschap. De keuken is gesitueerd in een L-opstelling en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een koel- vriescombinatie, combi magnetron, vaatwasser, (gas)kookplaat, moderne afzuigkap en veel extra bergruimte.

4e VERDIEPING:
Vanuit de overloop is de vaste trap naar de verrassende 4e verdieping met een ruime overloop die zelfs ingericht kan worden als 2e woonkamer, een werkkamer of logeerkamer, vanuit deze overloop is het zonnige en (ca. 12 m²) dakterras te bereiken via een brede schuifpui. Vanuit de overloop is ook de luxe badkamer bereikbaar welke tevens via de masterbedroom te bereiken is, de badkamer is fantastisch afgewerkt en is uitgerust met o.a. een inloopdouche met prachtige ingebouwde kranen en een stortdouche, moderne wastafelmeubel en een 2e toilet.
De masterbedroom heet met recht een masterbedroom, de inloopkast in deze ruimte maakt het geheel helemaal af en de raampartijen geven voldoende licht waardoor dit een enorm prettig vertrek is. De inloopkast kan ook gewijzigd worden naar een babykamer, de ruimte heeft dezelfde mooie raampartijen als de slaapkamer.

Een prachtig en uniek 4-kamer appartement op een heerlijke plek in Bos & Lommer in Amsterdam-West, deze mag niet ontbreken in uw zoektocht dus maak zo spoedig mogelijk uw afspraak met ons kantoor.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: