Tongelaer 7-1

1083 BT, Amsterdam

€ 465.000 k.k.

Wat een heerlijk ruim en licht 4-kamer appartement van ca. 82m² mogen wij aanbieden! Gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk in Amsterdam-Buitenveldert. Het appartement is volledig vernieuwd in 2021! Prachtige vloeren, strak stucwerk, vernieuwd elektra en 3 slaapkamers! Kortom een “instapklaar” appartement in een rustige en kindvriendelijke omgeving op korte afstand van Amsterdam centrum en Amstelveen.

 

Voor het maken van een afspraak neemt u aub contact op met het kantoor van Kalwij Vastgoed op het telefoonnummer 085-0471930.

 

Omgeving:

Het appartement is op loopafstand gelegen van het prachtige Amstel Park, voor uw dagelijkse boodschappen of gezellig winkelen en lunchen kunt u goed terecht bij het Gelderlandplein. Amsterdam Zuid-As met het metro station voor de Noord-Zuidlijn licht op enkele minuten. Of even lekker bijkomen in Het Amsterdamse Bos, winkelen in het  Stadshart van Amstelveen het ligt allemaal binnen handbereik van dit goed gelegen appartement.

Verder zijn er goede connecties naar vliegveld Schiphol en Amsterdam centrum, station Amsterdam Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

 

Details:

 • Woonoppervlakte ca. 82m²
 • Bouwjaar 1959;
 • Voortdurend recht van erfpacht afgekocht t/m 30 november 2058;
 • Overstap erfpacht onder gunstige voorwaarden is aangevraagd door de eigenaar;
 • 3 goed formaat slaapkamers;
 • Vernieuwde keuken, badkamer en toilet;
 • Stuc- en schilderwerk 2021;
 • Cv-ketel 2021 (Intergas HRE);
 • Energielabel C;
 • Volledig voorzien van dubbele beglazing;
 • Actieve vereniging van eigenaren, MJOP aanwezig, jaarlijkse vergadering en een onderhoudsreserve;
 • Servicekosten € 150,77 per maand voor de bergingen en het appartement;
 • Parkeren volgens het vergunningstelsel van de gemeente Amsterdam;
 • Oplevering kan per direct.

 

Indeling:

Entree van het appartement op de 1e verdieping, bergkast met Cv-ketel (2021) opstelling, meterkast met vernieuwde groepenkast, ruime keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur, lichte woonkamer met prachtige tegelvloer welke door het gehele appartement is gelegd. Vanuit de woonkamer is er via een vaste trap een ruime slaapkamer / werkkamer te bereiken.

Voorts 2 goed formaat slaapkamers en een luxe badkamer v.v. prachtige vloer- en wandtegels, een inloopdouche met regendouche, zwevend toilet en wastafel.

2 ruime bergingen op de bovenste verdieping.

 

Covid-19:

Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

 

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

 

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: