Ijburglaan 947

1087 EN, Amsterdam

€ 475.000 k.k.

Wonen in Amsterdam om de hoek van water, strand en op nog geen 20 minuten van het centrum, klinkt te mooi om waar te zijn? Absoluut niet, maak snel een afspraak voor dit geweldig zonnige appartement.
Gelegen op Haveneiland-West mogen wij dit zeer ruime (94 m²) en goed onderhouden 3-kamer appartement met parkeerplaats aanbieden. De omgeving van het appartement kenmerkt zich door ruimte, frisse lucht, water en groen! Bij het appartement hoort ook een eigen privé parkeerplaats en berging, beide gelegen in de onderbouw van het gebouw. Het appartement is bereikbaar met een lift.  

 

Dit mooie appartement is een absolute must-see, die niet mag ontbreken in uw zoektocht naar uw nieuwe woning. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het kantoor van Kalwij Vastgoed op het telefoonnummer 085-0471930. 

 

Omgeving:
Het appartement ligt op korte afstand van winkelcentrum IJburg met een groot winkelaanbod, het Diemerpark, strand “Blijburg” met zijn heerlijk brede strand, de gezellige zaterdagmarkt, de haven met diverse restaurantjes met terrassen aan het water, diverse scholen, voldoende kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer met goede verbindingen naar onder andere Amsterdam Centraal (tram 26). Daarnaast is Amsterdam Oost op nog geen 10 minuten fietsafstand, en de ringweg van Amsterdam op nog geen 5 autominuten, gelegen. 

 

Details: 

 • Woonoppervlakte ca. 94m² (conform de NEN 2580); 
 • Bouwjaar 2006;   
 • Gasloos apartment;    
 • Voortdurend recht van erfpacht vooruitbetaald t/m 31-12-2055; 
 • Volledig voorzien van vloerverwarming;  
 • Lift aanwezig in het gebouw;   
 • Stadsverwarming;     
 • Energielabel A;    
 • Mechanische ventilatie in de badkamer, keuken en toilet;   
 • WTW (warmte terug win unit) aanwezig;  
 • Volledig voorzien van dubbele beglazing; 
 • Actieve vereniging van eigenaren, MJOP aanwezig, jaarlijkse vergadering en een onderhoudsreserve; 
 • Servicekosten € 170,38 per maand;  
 • Oplevering in overleg tussen partijen. 

 

Indeling: 

Goed onderhouden centrale trappenhuis met lift, entree van het appartement op de 3e verdieping, ruime hal met handige inbouwkasten, moderne meterkast, 2 goed formaat slaapkamers van circa 6,8m² en 13,1 m², separaat toilet met fonteintje, ruime luxe badkamer voorzien van donker tegelwerk op de vloer en licht tegelwerk op de wanden, moderne wastafel en kranen en een brede inloopdouche. 

 

Zeer ruime en brede woonkamer van ca. 7m met veel lichtinval door de hoge raampartijen aan de voorzijde. De ramen van de ruime loggia van circa 7,3 m² kunnen volledig worden geopend, waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. 

 

In halfopen verbinding met de woonkamer bevindt zich de nette keuken welke is voorzien van voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, inductie kookplaat en een brede RVS-afzuigkap. 

In de onderbouw van het complex bevindt zich de parkeergarage met de parkeerplek die bij het appartement hoort. Bovendien een afgesloten privé berging.

 

Covid-19:

Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

 

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

 

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: