Van Bossestraat 8-2

1051 JX, Amsterdam

€ 500.000 k.k.

Gelegen in het bruisende Amsterdam-West (Staatsliedenbuurt) mogen wij dit goed ingedeelde en zeer lichte 3-kamer (2 slaapkamers) appartement van ca. 67m² met zonnig balkon aanbieden (ZW). Het goed afgewerkte appartement is gelegen op EIGEN GROND en is verdeeld over 2 woonlagen. Heerlijk thuiskomen na een drukke werkdag, snel de openslaande deuren naar het balkon openzetten en lekker genieten van de avondzon. Met dit appartement is het écht uw verhuisdozen uitpakken en direct genieten van deze fantastische plek.

 

Dit appartement is een absolute must-see die niet mag ontbreken in uw zoektocht naar uw nieuwe woning in de hoofdstad. Voor het maken van een afspraak neemt u aub contact op met het kantoor van Kalwij Vastgoed op het telefoonnummer 085-0471930. 

 

Omgeving: 

De locatie van dit appartement is zonder meer uitstekend te noemen met het Westerpark direct om de hoek en het  Erasmuspark op 5 minuten fietsafstand.

Het appartement ligt in een rustige straat en op korte afstand van gezellige restaurants en cafés. Zo is de Jordaan op 5 minuten fietsafstand maar ook het gezellige Amsterdam Oud-West. Verder zijn er voldoende sportscholen, kinderopvang en supermarkten in de directe nabijheid. 

 

Daarnaast bent u met de fiets met 10 minuten op het Centraal Station en of station Sloterdijk. Ook is er een goede bereikbaarheid van de ring A10 en ligt het openbaar vervoer met tram- en buslijnen 3, 18 en 21 op een paar minuten lopen van het appartement. 

 

Geschiedenis: 

De eerste plannen voor de bouw van de Staatsliedenbuurt dateren van 1875-1877. 

Tussen 1914 en 1918 verrezen de grote huizenblokken aan weerszijden van het Van Beuningenplein. Ze werden gebouwd door de beroemde architect K.P.C. de Bazel (1868-1923), pionier op het terrein van de volkswoningbouw. De woningen kunnen geschaard worden onder de typische Amsterdamse School. Bron: Geheugen van West. 

 

Details: 

 • Woonoppervlakte ca. 67m²
 • Bouwjaar 1916;   
 • Eigen grond;  
 • Gemeentelijk monument; 
 • Hoge plafonds van ca. 2.65m;   
 • Mechanische ventilatie in de badkamer, keuken en toilet;   
 • Schilderwerk binnenzijde 2e verdieping uitgevoerd in augustus 2019; 
 • Strakke wand- en plafondafwerking v.v. glad stucwerk;  
 • Volledig voorzien van dubbele beglazing; 
 • Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten / renovatiejaar 2007;   
 • Door het gehele appartement ligt een mooie eiken houten vloer;    
 • Actieve vereniging van eigenaren, MJOP aanwezig, jaarlijkse vergadering en een onderhoudsreserve; 
 • Servicekosten € 77,85 per maand; 
 • Parkeren volgens het vergunningstelsel van de gemeente Amsterdam;  
 • Oplevering in overleg; 

 

Indeling: 

Trappenhuis welke enkel met de bovenburen wordt gedeeld, entree van het appartement op de 2e verdieping, hal, zwevend toilet met fontein, ruime woonkamer met hoge plafonds van ca. 2.65m en hoge ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat en een mooie lichte open ruimte, open keuken v.v. divers inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, 5-pits RVS fornuis met oven, koel- vriescombinatie en handige opberg planken. Vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon (ZW) met een bergkast en de Cv-ketel opstelling (2007). Tevens bevindt zich op deze verdieping de 1e ruime slaapkamer met een oppervlakte van ca. 11m². Deze slaapkamer kan ook prima dienst doen als studeer- werkkamer. 

Via de vaste en goed beloopbare trap in de woonkamer bereikt u de benedenverdieping met de 2e slaapkamer en de badkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 12m². Vanuit de slaapkamer is de nette badkamer te bereiken welke is v.v. een douche, wastafel en een 2e toilet. In deze slaapkamer is ook de wasmachine- en droger aansluiting te vinden welke is weggewerkt in een handige inbouwkast.

 

Covid-19:

Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

 

Disclaimer:

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

 

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: