Standerdmolen 72

1035 ED, Amsterdam

€ 350.000 k.k.

Wonen in het mooiste 4-kamer HOEK appartement van Amsterdam-Noord met een fantastisch uitzicht?
Dat kan, want wij mogen u dit goed onderhouden en slim ingedeelde 4-kamer appartement van ca. 95m² aanbieden. Het appartement heeft een diep balkon welke is gelegen over de gehele breedte van de woning en is ca. 16m² groot met een perfecte zonligging op het westen. Dat betekend genieten van de zon tot in de late uren, en na een werkdag even bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom heerlijk genieten! Verder bevindt zich in de onderbouw van het complex een handige privé berging van ca. 8m² en een parkeerplek kan gunstig gehuurd worden voor de deur.

OMGEVING:
Het appartement ligt op korte afstand van de NDSM werf met de verschillende hotspots zoals Plekk, het Noorderlicht, Loetje aan het IJ en nog vele anderen, maar ook de jaarlijkse festivals vinden plaats korte afstand van dit heerlijke lichte appartement.
Daarnaast is het appartement goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer met buslijnen 35 en 36 richting o.a. station Sloterdijk en natuurlijk de NDSM pont die u binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Amsterdam brengt. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver en kunt u terecht bij winkelcentrum Molenwijk op nog geen 2 minuten loopafstand.
Maar uiteraard is het natuurgebied het “Twiske” zonder meer het vernoemen waard, op nog geen 5 minuten van dit fijne appartement kunt u heerlijk wandelen met de hond of zelf lekker sporten en zich volledig onttrekken aan de stad.
Ook de ring A10 is goed te bereiken vanwaar u binnen enkele minuten de richtingen A5/A8 en A9 kunt bereiken.

DETAILS:

– Woonoppervlakte (GO) ca. 95m² (conform de NEN 2580 meting);
– Eigen prive berging van ca. 8m²;
– Zonnig balkon (west) van ca. 16m²;
– Bouwjaar rond 1968;
– Voortdurend recht van erfpacht welke is afgekocht t/m 15 augustus 2052;
– Algemene bepalingen voor voortdurend recht van erfpacht 2000 zijn van toepassing;
– CV ketel betreft een gehuurde ketel, dit contract kan desgewenst overgenomen worden;
– VvE bijdrage € 189,05 per / maand;
– Betreft een actieve VvE met een mjop, jaarlijkse vergaderingen en een gezonde balans. Zo is er vanuit de VvE in 2020 de gehele buitenzijde geschilderd;
– Energielabel: C;
– Glad gestuukte wanden en plafonds met ingebouwde spotjes;
– U bent de laatste op de galerij dus u heeft geen mensen die uw appartement passeren;
– Oplevering van het appartement in overleg tussen de partijen;

INDELING:
Entree van het appartement op de 9e verdieping, een voorportaal met toegang tot een handige bergkast. In deze kast bevindt zich de CV-opstelling (huur) en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de gang is er toegang tot de 1e ruime slaapkamer van ca. 12,8m², een goed afgewerkte toiletruimte met een zwevend toilet en handig ingebouwde fontein, de nette en praktische badkamer met brede wastafelmeubel met handige opberglades, een handdoekradiator en een inloopdouche v.v. een luxe douchekraan en glazen schuifdeur.
Vanuit de gang/hal bereikt u de lichte woonkamer met een fantastisch uitzicht en heeft u toegang tot het diepe en brede balkon. De keuken is gelegen aan de voorzijde en is v.v. van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, voldoende kastruimte, dubbele oven (incl. combi oven), koel- vriescombinatie, 5-pits gasfornuis en een nette rvs afzuigkap. De keuken heeft verder plek voor een gezellig zitje om aan te eten.
Vanuit de woonkamer is de eethoek/overloop te bereiken waar voldoende plek is voor een goed formaat eettafel. Zeer speciaal is de muziekstudio van ca. 8m², dit was voorheen een slaapkamer en is door de vorige eigenaar ingericht als een studio, compleet met isolatie en voorzetwanden. Uiteraard kan er ook weer een slaapkamer met daglicht van gemaakt worden. De hoofdslaapkamer is ca. 14,5m² en is ruim te noemen met voldoende ruimte voor een goede kledingkast.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: