Berthold Brechtstraat 783

1102 RV, Amsterdam

€ 1.500

Beschikbaar per 1 juli 2022.

Goed afgewerkt 3-kamer appartement van ca. 71m² met 2 balkons en 2-slaapkamers op een gunstige locatie in Amsterdam Zuidoost. Gelegen op korte afstand van openbaar vervoer (station Bijlmer), Johan Cruijff boulevard, de ring A10 van Amsterdam met goede verbindingen naar Schiphol en Utrecht (A2).

Indeling:
2 goed formaat slaapkamers van beide ca. 12 m², hierdoor is het appartement ook evt. goed te delen en ideaal voor een stel.
Ruime woonkamer met moderne luxe open keuken welke is v.v. diverse inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, grote koelkast- vriezer combinatie, combi oven magnetron, inductiekookplaat en een rvs afzuigkap.
In de onderbouw is ook nog een handige berging voor uw fiets of spullen die u wilt opslaan.
Het volledige appartement is enkele jaren geleden gerenoveerd, nieuwe keuken, badkamer, vloeren en nieuw schilderwerk, het oogt daarom ook lekker fris, uw spullen uitpakken en wonen is hier zonder meer van toepassing.

– Het appartement wordt gemeubileerd en grotendeels gestoffeerd opgeleverd (de eettafel is anders dan op de foto’s, maar vergelijkbaar).
– De borg voor de verhuur bedraagt 2 maanden.
– De inkomenseis is 3x de maandhuur.
– Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: