Churchill-laan 262h

1078 GA, Amsterdam

€ 650.000 k.k.

Gelegen in de zeer gewilde Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid mogen wij dit goed onderhouden en zeer lichte begane grond HOEK appartement van ca. 85m² met 2 slaapkamers aanbieden. Karakteristieke details uit de jaren ’30, ruimte, licht en de prettige stadse energie is wat je hier zult terugvinden. Vanuit de woning heb je vrij uitzicht de straat in en mede ook dankzij de vele ramen en de mooie karakteristieke erker komt er veel licht binnen. Daarnaast kun je uitstekend op je eigen bankje voor de deur genieten van deze heerlijke plek!

OMGEVING:
Het ruime hoek appartement grenst aan de Sloesstraat, deze straat is een eenrichting straat en daardoor erg rustig. De brede stoep geeft veel mogelijkheden voor het plaatsen van een zitje of tafel waardoor je heerlijk kunt buiten zitten.
De Amstelkade en de Amstel zijn om de hoek net zoals de binnenstad van Amsterdam. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar de gezellige Scheldestraat, de Maasstraat of de Beethovenstraat, maar ook voor lekker uiteten of voor een kopje koffie kun je op nog geen 5 minuten lopen van dit appartement terecht.
Ook het Beatrixpark, Sarphatipark, het Vondelpark, het Museumplein, de gezellige Pijp liggen allen nog geen 10 minuten fietsen.
Verder is ook het openbaar vervoer goed geregeld zo stopt tram 12 om de hoek van het appartement evenals bus 65 maar ook de Ring A10 met uitvalswegen richting Utrecht/Amersfoort op nog geen 10 minuten rijden van het appartement.

DETAILS:
– Bouwjaar rond 1936;
– Woonoppervlakte ca. 85m²;
– Beschermd stadsgezicht (Plan Zuid);
– Wachttijd parkeervergunning ca. 2 maanden (volgens website gemeente Amsterdam);
– Nette houten vloer door het gehele appartement;
– Hoge plafonds van ca. 2.80m;
– Veel lichtinval door de vele ramen in het appartement;
– Mooie details uit de jaren ’30 zoals marmer lambrisering in de hal, prachtige voordeur, erker in de woonkamer en de vechtformaat baksteen van de gevels geven dit pand een unieke uitstraling;
– Strakke wand- en vloerafwerking;
– Bijdrage VvE € 153,97 per maand;
– Maandelijkse stookkosten € 93,21 incl. warm water;
– De VvE heeft een langdurig contract afgesloten met de gasleverancier en zodoende is een gegarandeerd lager tarief van toepassing;
– Actieve VvE zo is er een meerjaren onderhoudsplan, gezonde balans en wordt er jaarlijks vergaderd;
– Erfpacht: voortdurend recht van erfpacht welke is afgekocht t/m 15 september 2059;
– Eigenaren hebben onder de gunstige voorwaarden van de gemeente Amsterdam een aanbieding aangevraagd.

INDELING:
Brede stoep met mogelijkheden aan twee zijden voor het plaatsen van een zitbank, karakteristieke entree met prachtige hal, meterkast en handige inbouwkasten, ruime berging van ca. 4,5m² met de aansluitingen voor de wasmachine en droger, ruime badkamer met toilet, ligbad en wastafelmeubel, ruime hoofdslaapkamer van ca. 16m² met een inbouw kledingkast en plek voor een goed formaat bed. De 2e slaapkamer is nu in gebruik als kinderkamer maar kan ook een prima kantoorruimte zijn en is voorzien van een handige inbouwkast. De woon- eetkamer heeft veel lichtinval, handige inbouwkasten en een karakteristieke erker aan de voorzijde. Het eetgedeelte staat in open verbinding met de keuken en biedt genoeg ruimte voor een goed formaat eettafel. De moderne keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een brede rvs 6-pits fornuis met grote oven, rvs afzuigkap, koelkast, luxe mengkraan en handige planken met inbouwspots boven het aanrecht.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: