Commelinstraat 318

1093 VD, Amsterdam

€ 325.000 k.k.

Op loopafstand van het Oosterpark en de Dappermarkt in het bruisende Amsterdam Oost mogen wij dit goed formaat 2-kamer appartement van ca. 46m² met eigen berging en zonnig balkon aanbieden.
Dit appartement heeft de perfecte ligging in Amsterdam om te kunnen genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen op een absolute topplek in Amsterdam Oost op korte afstand van de gezellig Dappermarkt, de Amstel / Weesperzijde, het Tropenmuseum, vele gezellige restaurants en cafés, de Javastraat, het prachtige Oosterpark, dierentuin Artis en Amsterdam centrum op nog geen 10 minuten fietsen. Maar ook het openbaar vervoer is goed te noemen met het Muiderpoortstation op nog geen 5 minuten lopen en tram 1,3 en 19 stoppen om de hoek. En ook uitvalswegen naar ring A10/A1/A2 zijn goed bereikbaar vanaf dit appartement.

DETAILS:
• Woonoppervlakte (GO) ca. 46m² (conform de NEN 2580);
• Bruto vloeroppervlakte ca. 50,7m²;
• Bouwjaar: 1978;
• Huidige tijdvak erfpacht loopt t/m 15 februari 2030 (deze is voor deze periode afgekocht);
• Aanbieding tot overstap van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht is door de eigenaar gedaan;
• CV-ketel vernieuws in 2019;
• Energielabel: C;
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Actieve VvE met o.a. een meerjaren onderhousplan, jaarlijkse vergaderingen en een gezonde balans;
• VvE bijdrage € 124,12 per maand;
• Oplevering van het appartement in overleg tussen partijen.

INDELING:
Entree appartement op de 2e verdieping, hal met handige bergkast en inbouwkast met de CV-opstelling (2019), ruime woonkamer met half-open keuken, de woonkamer heeft veel licht door de erker aan de voorzijde. De keuken (2014) is gesitueerd in een L-vorm en heeft diverse losse apparatuur en een RVS afzuigkap. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de ruime badkamer welke is v.v. een douche, wastafel en een toilet. De afwerking van de badkamer is basic te noemen.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer, deze heeft een afmeting van ca. 3,72m x 3,05m, vanuit de slaapkamer is er tevens toegang tot het zonnige balkon (ZO).
In de onderbouw van het gebouw bevindt zich de handige fietsenberging van ca. 4m².
Kortom een zeer fijn appartement met een goede indeling en op een super locatie in Amsterdam Oost.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: