Bloys van Treslongstraat 58H

1056 XD, Amsterdam

€ 600.000 k.k.

Wat een plaatje! Wij mogen aanbieden dit smaakvol gerenoveerde en uitgebouwde 3-kamer appartement van ca. 74m² met een heerlijke diepe tuin op het noordwesten en eigen berging op de begane grond. Gelegen in een rustige straat in Bos & Lommer om de hoek van het Erasmuspark, het Westerpark en het centrum van Amsterdam. Wacht niet en kom dit heerlijke instapklare huis bezichtigen!

OMGEVING:
Het appartement ligt op korte afstand van onder meer het Erasmuspark ca. 2 minuten, Westerpark 5 minuten, Oud-West, de Jordaan, de Jan van Galenstraat met diverse winkels en supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer met tram 19 en bus 18 en 247 met goede verbindingen naar o.a. het centraal station van Amsterdam.

DETAILS:
– Bouwjaar omstreeks 1924;
– Energielabel C;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing;
– Woonoppervlakte ca. 73,9m² (conform nen2580 gemeten);
– Aparte fietsenberging van ca. 5m²;
– Actieve VvE beheerd door Ymere;
– Erfpacht voortdurend en afgekocht t/m 31 januari 2061;
– Volledige renovatie in 2020;
– Mooie tegelvloer met houtpatroon door het gehele appartement;
– Vernieuwd elektra, uitgebreide groepenkast met ca. 12 groepen;
– Stucwerk op de wanden en plafond vernieuwd;
– Verlaagde plafonds v.v. inbouw verlichting (LED);
– Vloerverwarming door het gehele appartement;
– Oplevering van het appartement in overleg;

INDELING:
Entree, overloop, meterkast, ruime woonkamer met toegang tot de hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Deze slaapkamer is ca. 14m² groot en heeft een ruime inloopkast. In het midden van de woonkamer is er toegang tot de luxe badkamer welke is v.v. vloerverwarming, een vrijstaand bad, een dubbele walk in shower, mooi wastafel meubel en prachtig gevarieerd tegelwerk op de wanden en de vloer.
En dan nu misschien wel het meest in het oog springende van de woning, de prachtig geplaatste keuken in de uitbouw van de woning, donkere fronten en een prachtig wit aanrechtblad, diverse inbouwapparaten waaronder een ruime koel- vries combinatie, maar liefst 2 ovens en een ingebouwd koffiezetapparaat, een prachtige design afzuigkap geïntegreerd in de het aanrechtblad, inductiekookplaat en om het af te maken een luxe mengkraan en een vierkante spoelbak. Absoluut een van de usp’s van dit prachtige appartement.
De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement aangrenzend aan de keuken is nu in gebruik als een werkkamer, maar kan prima dienst doen als een 2e slaapkamer. De kamer is ca. 7,6m² groot en heeft een inbouwkast voor de wasmachine en de CV-ketel.
Vanuit de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde achtertuin, dit via een prachtige mat zwarte “harmonica pui” dit zo dat de achtertuin en binnen verbonden worden met elkaar. De tuin is op het noordwesten gericht en heeft een heerlijk tuinhuisje waar u lang kunt nagenieten van een zomerse avond in Amsterdam.
Kortom een heerlijk huis die niet mag ontbreken in uw zoektocht naar uw woning in Amsterdam dus maak snel een afspraak met Sjoerd Kalwij van Kalwij Vastgoed.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: