Vrolikstraat 273hs

1091VB, Amsterdam

€ 500.000 k.k.

Om de hoek van het Oosterpark in de populaire Vrolikstraat in Oost mogen wij deze 3-KAMER (ca. 62m²) begane grond woning op EIGEN GROND aanbieden. Het appartement heeft een heerlijke tuin en een ruime berging / bijgebouw van ca. 7,4m² met airco/verwarming.

Het appartement is goed gelegen om de hoek van o.a. het prachtige Oosterpark, de Beukenweg met verschillende gezellige restaurants en cafés zoals Bar Bukowski, cafe Maxwell of gezellig naar Louie Louie op de kop van het Oosterpark, Oost bruist! En dat is goed te ervaren in dit heerlijke appartement. Daarnaast is de Weesperzijde en de prachtige Amstel ook vlakbij en zijn er voldoende sportfaciliteiten in de nabije omgeving.
Het openbaar vervoer is ook uitstekend geregeld met metrostation Wibautstraat op nog geen 5 minuten, tramlijnen 1, 3 en 19 op loopafstand.

Details:
– Woonoppervlakte ca. 61,9 m² (NEN2580) gemeten;
– Bijgebouw / berging ca. 7,4m² (met airco / verwarming);
– Bouwjaar omstreeks 1900;
– Vloerbalken recent volledig vernieuwd incl. een deel van het stucwerk;
– Gladde wand- en plafond afwerking;
– Actieve VvE (eigen beheer) met o.a. een mjop, jaarlijkse vergadering en een maandelijkse bijdrage van € 120,00 p/mnd;
– Volledig voorzien van dubbelglas;
– Energielabel C;
– Goede plafondhoogtes van ca. 2.96m;
– CV-ketel 2018 (eigendom);
– Eigen grond;

Indeling:
Entree, hal met bergruimte en meterkast, handige nis met gaderobe, inbouwkast met CV-opstelling (2018), zwevend toilet met fonteintje, via de hal bereikt u de woonkamer met mooie hoge plafonds van bijna 3m! Open keuken in L-opstelling met inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, inbouw koel-vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, oven, bovenkasten met glas en een rvs afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de hal te bereiken van waaruit de 2 goed formaat slaapkamers en de nette badkamer is te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloop douche met een moderne glazen wand, wastafel en een handdoekradiator.
Beide slaapkamers komen uit in de achtertuin welke van een goed formaat is, ca. 45m² gelegen op het noordwesten. Het multifunctionele bijgebouw is voorzien van een airco met verwarming functie en is nu in gebruik als berging en muziek studio.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: