Rontgenstraat 28

1223 NA, Hilversum

€ 215.000 k.k.

Deze woning moet u beslist zien en mag niet ontbreken in uw zoektocht!
Ruime en goed onderhouden 4-KAMER eengezinswoning met voor- en diepe zonnige achtertuin (West) met stenen berging. Waar te beginnen? De woning is in een zeer goede conditie, mooie vloeren, goed in de verf en strakke wanden, een prachtige open keuken en goed formaat slaapkamers.

De woning is ideaal gelegen op korte afstand van Anna’s Hoeve om heerlijk te wandelen en bij te komen van de drukke werkdag maar voor meer afleiding en vertier is het centrum van Hilversum met vele eetgelegenheden, een Bioscoop en cafétjes ook om de hoek. Openbaar vervoer (bus en trein) op korte afstand, scholen, ziekenhuis Ter Gooi, de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en de uitvalswegen richting Amsterdam / Amersfoort en Utrecht. Kortom een ideale eengezinswoning waar u zonder grote investering in kan trekken!

Bijzonderheden:

 • Zonnige diepe achtertuin met overkapping gelegen op het westen met een achterom;
 • De woning is grondig gerenoveerd in 2015 (keuken, badkamer, vloeren, stucwerk etc);
 • Op 2 ramen na volledig dubbele beglazing;
 • CV-ketel vernieuwd in 2018;
 • Buitenschilderwerk voorzijde 2019;
 • De grond is in voortdurend recht van ERFPACHT uitgegeven (meer informatie vraag de verkopende makelaar);
 • Wij hebben diverse lokale hypotheek adviseurs die u kunnen adviseren die bekend zijn met de “koop goedkoop” (erfpacht) regeling.
 • Wij hebben diverse lokale notarissen die bekend zijn met de “koop goedkoop” (erfpacht) regeling die van dienst kunnen zijn bij de overdracht.
 • Bouwjaar woning ca. 1948;
 • Vloeroppervlakte woning: 72m² GBO / Bruto vloeroppervlakte 121m²;
 • Bruto inhoud van de woning ca. 300m³.

Indeling:
Entree, hal, sta hoge kelder met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Lichte woon- eetkamer, luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, stoomoven, oven, koel- vriescombinatie en voldoende opbergruimte. De zonnige achtertuin is gelegen op het westen en heeft ruime stenen berging van ca. 7m². De tuin is ook bereikbaar via een achterom.

1e verdieping:
Overloop, 3 in verschillende groottes variërende slaapkamers, nette badkamer met inloopdouche, handdoekradiator en wastafelmeubel.

Zolderverdieping:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is nu in gebruik als bergruimte. Tevens bevind zich hier de CV ketel opstelling.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: