Eierlanden 7

1274 CL, Huizen

€ 310.000 k.k.

VERKOCHT!

Nu beschikbaar deze ruime en goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning van ca. 100m² met mooi aangelegde voor- en achtertuin (ZW) met achterom en stenen berging.

De woning ligt op korte afstand van het Gooimeer, strand, winkelcentrum Oostermeent, openbaar vervoer met goede verbindingen naar o.a. Bussum, Amsterdam en Hilversum en ook de snelwegen A1/A27 richting Amsterdam/Almere en Utrecht zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

KENMERKEN:

– Woonoppervlakte gemeten volgens de NEN2580 meetinstructie: 98,4 m²
– Bruto vloeroppervlakte: 124,4 m²;
– Perceeloppervlakte 142m²;
– Stenen berging in de achtertuin van ca. 6m²;
– 4 goed formaat slaapkamers;
– Goed onderhouden voor en achtertuin met een achterom;
– De achtertuin is v.v. een nette bestrating;
– Schilderwerk achterzijde 2019;
– Bouwjaar ca. 1982;
– Energielabel C (voorlopig);
– Glad gestuukte wanden en plafonds op de begane grond;
– Begane grond v.v. een nette laminaatvloer welke overloopt naar plavuizen in de keuken;
– Voldoende parkeergelegenheid voor het huis in de straat (vrij parkeren);

BEGANE GROND:
Entree, meterkast, hal, toilet, ruime woonkamer met een open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inbouw kookplaat, combi- oven magnetron, inbouwkoelkast en een RVS afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige en diepe achtertuin met een stenen berging v.v. elektra en een achterom waar ook handig geparkeerd kan worden.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers van ca. 6m², 11m² en 10,5m². Nette badkamer v.v. een douchecabine, wastafel, 2e toilet en een handdoekradiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap, overloop met dakraam, ruime waskamer met CV opstelling (2003), toegankelijk vanuit de overloop vind u hier de 4e met een dakkapel aan de voorzijde.

LIGGING:
Huizen kent veel voorzieningen waaronder een eigen bioscoop, gezellige zaterdagmarkt, de lekkerste ijswinkel van het Gooi in de Oostermeent, watersporten mogelijkheden op het Gooimeer, de Oude Haven, het oude Dorpscentrum kortom een heerlijk dorp om in te wonen en op korte afstand van de grotere steden zoals Hilversum, Utrecht en Amsterdam (allen bereikbaar met ca. 20-30 autominuten). Ook zijn er voldoende basisscholen, middelbare scholen, speeltuinen en parken met wandelmogelijkheden.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: