Groen van Prinstererstraat 39I

1051 EH, Amsterdam

€ 265.000 k.k.

VERKOCHT!

Wat een leuk 2-kamer appartement op een toplocatie! Gelegen in de populaire wijk Westerpark! Op EIGEN GROND en om de hoek van de Jordaan het Westerpark en een eigen balkon! Kom snel de energie en sfeer proeven van dit fantastisch gelegen appartement!

Omgeving:

Het appartement ligt in een rustige straat op korte afstand van het Westerpark, de Westergasfabriek, de Jordaan, Centraal station, tram 5, gezellige restaurantjes en cafés kortom de ideale ligging om het echte Amsterdamse gevoel dagelijks te mee te maken.

Indeling:

Entree, hal met modern toilet, bergkast, woonkeuken met voldoende ruimte voor een eettafel, de complete keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser (Siemens), afzuigkap, koelkast, combi-oven magnetron en een inbouwkookplaat. Lichte woonkamer met 3 ramen en een frans balkon. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft toegang tot het balkon en de ruime badkamer. De badkamer is v.v. een douche, wastafel, wasmachine opstelling en een boiler voor het warme water in het appartement.

Bijzonderheden:

  • Betreft eigen grond, géén erfpacht;
  • Woonoppervlakte ca. 42m² conform de NEN2580;
  • Aparte slaapkamer;
  • Boiler (Daalderop 80L);
  • VvE bijdrage € 60,00 per maand;
  • Volledig dubbel glas;
  • Bouwjaar ca. 1906;
  • De basis van dit appartement is zeer goed, een aantal jaar geleden nagenoeg volledig gerenoveerd;
  • Bergruimte op de zolderverdieping;

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: