Regenboog 30

3824 ED, Amersfoort

€ 265.000 k.k.

VERKOCHT!

Wat een fantastisch uitzicht!
Met trots mogen wij dit heerlijk ruime 3-KAMER appartement op de bovenste verdieping (4e) van dit goed onderhouden appartementen complex aanbieden. Het appartement is bereikbaar via een lift, heeft een zonnig terras met een prachtig uitzicht over groen en water. Daarnaast heeft het appartement de beschikking over een ruime eigen PARKEERPLEK in de parkeerkelder evenals een goed formaat BERGING in de onderbouw.

LIGGING:

Het appartement ligt op korte afstand winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, de snelweg richting Amsterdam (c.a. 25min) en Utrecht (A1 en A28).
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u slechts de lift te nemen en u staat bij de supermarkt en het winkelcentrum “De Nieuwe Hof”.

KENMERKEN:

– Woonoppervlakte gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie: 91,20 m²
– Bruto vloeroppervlakte: 99,80 m²;
– Inpandige berging in de onderbouw van c.a. 3,60 m²;
– Zonnig terras van c.a. 12 m²;
– Vlakke grindvloer door de gehele woning;
– Glasvezel aansluiting aanwezig;
– 4 appartementen op 1 verdieping aanwezig;
– Ruime parkeerplaats in de parkeerkelder, deze is omsloten door 2 pilaren en hierdoor ruimer dan normaal;
– Bouwjaar 1998;
– Energielabel C (voorlopig);
– Actieve vereniging van eigenaren: VvE de Nieuwhof II;
– Maandelijkse servicekosten € 196,79;
– Stadsverwarming;
– Volledig geïsoleerd appartement, vloerisolatie, wandisolatie en volledig v.v. dubbele beglazing.

INDELING:

Vanuit de lift komt u op een royale overloop uit welke u deelt met 3 andere eigenaren, meterkast van dit appartement op de gedeelde overloop, entree, royale hal met toegang tot de lichte woonkamer. De woonkamer kent veel lichtinval door de prachtige raampartijen ook heeft u hier een fantastisch uitzicht over de waterpartij en het park.
In open verbinding met de woonkamer is de nette keuken (L-opstelling) welke is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, tafelmodel (treklade) koelkast, RVS afzuigkap en een elektrische kookplaat. Ook is er vanuit dit gedeelte toegang tot het heerlijke terras die zonnig is gelegen (W). Het terras is bereikbaar via dubbel openslaande deuren.
Vanuit de hal is er ook toegang tot het separate toilet met fonteintje, een bergkast met wasmachine- en drogeraansluiting en veel handige bergruimte, de ruime badkamer van c.a. 5 m² v.v. een ligbad, inloopdouche en wastafel. Voorts zijn er 2 slaapkamers van c.a. 9 m² en c.a. 13 m².

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: