Raphaelstraat 22hs

1077 PV, Amsterdam

€ 1.250.000 k.k.

VERKOCHT

Wat een heerlijk en ruim 7-KAMER “gezinsappartement” met zonnige TUIN op het Westen in Amsterdam-Zuid, verdeeld over 2 WOONLAGEN (dubbel benedenhuis) met een woonoppervlakte van in ca. 157m², 5-SLAAPKAMERS en een handige en sta-hoge kelder van ca. 35m²! Maak snel een afspraak en kom de sfeer proeven van dit prachtige appartement in een heerlijk rustige straat.

Het appartement ligt op korte afstand van de winkels aan de Beethovenstraat, scholen, sportclubs, parken, openbaar vervoer en de ring van Amsterdam. Het Museumplein, het Vondelpark, de van Baerlestraat, de Zuid-As maar ook het centrum van Amsterdam liggen alle op zeer korte afstand van dit prachtige en ruimte appartement. Parkeren in de straat is met een vergunning er gelden op het moment geen wachttijden voor het verkrijgen van een vergunning.

Indeling:

Eigen entree op de begane grond, prachtige originele voordeur en vestibule uit de jaren ’20, ruime centrale hal met toegang tot de eerste (slaap)kamer welke nu in gebruik is als een werkkamer. Ook is er vanuit de centrale hal toegang tot de zeer handige en ruime (droge)kelder van ca. 35m², ideaal voor opslag of bijvoorbeeld een muziekstudio, toiletruimte, de keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur en de royale woonkamer en-suite met toegang tot de tuin die over de gehele breedte van het appartement ligt.

1e verdieping:

Vanuit het prachtige trappenhuis heeft men toegang tot de ruime overloop met bergkast, 4 in grootte verschillende slaapkamers waarvan 1 met toegang tot een mooi balkon van ca. 5m², ruime badkamer welke toegankelijk is vanuit de 2 hoofdslaapkamers. De badkamer is v.v. een ligbad, douche, wastafelmeubel en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Kelder verdieping:

Ruime sta-hoge kelderruimte van ca. 35m² met opstelling van de CV ketel. De kelder is droog en zodoende handig voor opslag of het maken van een muziekstudio. Kortom een multifunctionele ruimte en een absolute plus voor dit appartement.

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte van ca. 157m²;
 • Bruto inhoud ca. 652m³;
 • Tijdvak erfpacht: 01-01-1926 t/m 31-12-2051;
 • Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-12-2051;
 • Rijksbeschermd Stadsgezicht (Plan Zuid);
 • Bouwjaar 1928;
 • Gunning voorbehoud eigenaar;
 • Oplevering in overleg;
 • Energie index: 2,53 (F)
 • Actieve VvE met een eigen online inlog en een MJOP;
 • VvE bestaat uit 2 leden;
 • Servicekosten: € 163,64
 • Prachtige authentieke details uit de jaren ‘20 aanwezig in het pand;
 • Gebouwd in de Amsterdamse stijl (Plan van Berlage);
 • Tuinligging West.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: