Daltonstraat 1

1223 LS, Hilversum

€ 325.000 k.k.

Te Koop

Met trots mogen wij u deze keer een zeer goed onderhouden en smaakvol afgewerkte HOEKWONING voorzien van een eigen oprit, overkapping/carport en een heerlijke zonnige tuin inclusief stenen berging aanbieden.
Het huis heeft alles wat u zoekt: een sfeervolle gashaard, openslaande deuren, strakke wandafwerking, luxe keuken met kookeiland, vergrote badkamer en de heerlijke tuin; kortom een fantastisch huis op een TOP locatie!De woning is ideaal gelegen op korte afstand van natuurgebied Anna’s Hoeve waar u ontspannen kunt wandelen, fietsen, sporten of bij komen van een drukke werkdag. Maar ook het levendige centrum van Hilversum met haar vele eetgelegenheden, een bioscoop, de markt en cafétjes liggen op nog geen 10 minuten fietsen van deze woning.
Openbaar vervoer (bus en trein) is op korte afstand, scholen, ziekenhuis Ter Gooi, supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en de uitvalswegen richting Amsterdam / Amersfoort en Utrecht zijn alle goed bereikbaar.Een prachtige HOEKWONING die niet mag ontbreken in uw zoektocht, maakt u snel een afspraak met ons kantoor en wij leiden u met veel enthousiasme rond.Details:• Woonoppervlakte conform de NEN2580 is ca. 96m² / bruto vloeroppervlakte is 167m²
• Inhoud van de woning ca. 430 m³;
• Bouwjaar woning ca. 1948;
• Glasvezel aansluiting aanwezig;
• Binnendeuren vervangen, nieuw stucwerk, elektrische bedrading + groepenkast;
• De woning is volledig gerenoveerd in 2016;
• Keurig aangelegde voor, zij- en achtertuin;
• Gevels zijn na geïsoleerd;
• HR++ glas aanwezig;
• CV-ketel bouwjaar 2016;
• Handige droge bergkelder van ca. 4,6m²;
• De grond is uitgegeven in voortdurend recht van ERFPACHT (meer informatie vraag de verkopende makelaar);
• De erfpacht regeling kent een flinke korting, zo start deze in het 1e jaar op 0%;
• De erfpachtkosten zijn fiscaal te verrekenen met uw IB aangifte;
• Wij hebben diverse lokale hypotheek adviseurs die u kunnen adviseren die bekend zijn met de “koop goedkoop” (erfpacht) regeling.
• Wij hebben diverse lokale notarissen die bekend zijn met de “koop goedkoop” (erfpacht) regeling die van dienst kunnen zijn bij deze overdracht.
• De roerende zaken zijn conform de lijst van zaken;Begane grond:
Mooi aangelegde voortuin, eigen oprit met plek voor 2 auto’s en een verbrede poortdeur naar de achtertuin. Entree woning: ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe, vernieuwd modern toilet, toegang tot de kelderruimte en doorgang naar de luxe keuken met een kookeiland. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, moderne afzuigkap, moderne RVS eenhendel keukenmengkraan, vaatwasser, separate oven en magnetron en inbouwkoel-/vrieskast. Bijkeuken met opstelplek voor de wasmachine, droger en evt. een extra koelkast of vriezer.

De ruime sfeervolle woonkamer is v.v. een nette vloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Tevens wordt deze ruimte afgemaakt door een prachtige gashaard. Er is voldoende ruimte voor een goed formaat eettafel. Vanuit de keuken of via de dubbel openslaande deuren is er toegang tot de zonnige en goed onderhouden achtertuin met meerdere plekken om te zitten. In de achtertuin bevindt zich tevens de ruime stenen berging en een handige overkapping/carport.

1e verdieping:
Ruime overloop, 2 slaapkamers van zeer goed formaat (voorheen 3) van ca. 24m² en ca. 12m². De 3e slaapkamer van ca. 6m² is desgewenst makkelijk terug te brengen. Een prachtige badkamer v.v. inbouwverlichting, designradiator, een mooi ligbad, een inloopdouche en 2e toilet. Vanaf de overloop is de zeer ruime bergzolder te bereiken d.m.v. een vlizo trap. Ideaal voor de spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: