M.Nijhoffstraat 266

1382 TX, Weesp

€ 240.000 k.k.

Aan het eind van de M. Nijhoffstraat mogen wij u dit goed onderhouden appartement van ca. 57m² met balkon en een ruime berging van ca. 11m² aanbieden.
Het appartement is gelegen in een keurig onderhouden gebouw, zo is het trappenhuis een aantal jaren geleden gerenoveerd en is het complex uitgerust met een video-intercom. Daarnaast is het vrije uitzicht vanuit het appartement heerlijk te noemen en parkeer je handig je auto gratis voor de deur.

Maakt u snel een afspraak en zorg dat u dit goed onderhouden en ingedeelde appartement niet mist!

Locatie:
Het appartement is zeer goed gelegen en ligt o.a. op korte afstand van station Weesp met goede treinverbindingen naar Amsterdam, Utrecht en Almere. Verder liggen op een aantal autominuten de snelwegen A1/A9/A6, sportverenigingen op loopafstand (tennis, fitness en voetbal), rivier de Vecht, huisartsenpraktijk, kinderopvang, het gezellige oude centrum van Weesp, scholen zoals de “Kors Breijerschool” en het “Vechtstede College”. En voor uw dagelijkse boodschappen staat u binnen enkele minuten bij het winkelcentrum “Hart van Hogewey”.

Indeling:
Entree op de 3e verdieping, ruime hal met toilet, video-intercom, moderne groepenkast, ruime slaapkamer van ca. 10m² met handige bergruimte, zeer ruime woon- eetkamer van ca. 8,5m diep en ca. 3,5m breed, open luxe keuken met royaal kookeiland. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, Smeg oven met 5-pit fornuis en wokbrander, koelkastlade, brede afzuigkap en nette eenhendel mengkraan. Vanuit de keuken is er toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is v.v. een inloopdouche, ingebouwde wastafel en douchekranen, regendouche, moderne wastafelkom en een inbouwkast voor de CV ketel (Remeha Avanta). Het prettige balkon is toegankelijk vanuit zowel de woon- eetkamer als de keuken.
In de onderbouw van het complex bevindt zich de ruime en droge berging van ca. 11m².

Details:

• Gelegen op eigen grond;
• Mooie laminaatvloer met V-groef door het gehele appartement met hoge plint;
• Strakke radiator ombouw in de woonkamer;
• Glad gestuukte wanden en plafonds;
• Mooi verlaagde plafonds in de keuken en hal met inbouwspots;
• Vrij parkeren in de straat voor de deur;
• Actieve en gezonde VvE genaamd VvE Parkzicht II;
• Servicekosten €
• Bouwjaar complext ca.
• Woonoppervlakte ca. 57m²
• Inhoud ca. 211m³

* Om ongerustheid bij bezoekers van onze woningen te voorkomen m.b.t het coronavirus, bezichtigen we tot nader bericht met maximaal 3 personen.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen die wij te koop hebben staan. Wij zullen geen groepsbezichtigingen inplannen en vragen u tijdens de bezichtigingen een passende afstand van 1,5 meter te houden, wij zullen geen handen te schudden en bij verkoudheidsklachten/griep, geen bezichtigingen plannen.
Wij vragen onze bezichtigingskandidaten, de kijkafspraak te annuleren indien zij zelf dergelijke klachten hebben.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: