Reguliersdwarsstraat 87A

1017 BK, Amsterdam

€ 365.000 k.k.

Wat een heerlijk centraal gelegen appartement, midden in het hart van Amsterdam mogen wij dit goed onderhouden 2-kamer appartement op EIGEN GROND met balkon aanbieden. Het appartement is gelegen om de hoek van het Rembrandtplein en het Muntplein.

Omgeving:
Het appartement is zeer centraal gelegen op loopafstand van alle denkbare bezienswaardigheden van Amsterdam, zo is liggen het Muntplein, de Bloemenmarkt, het Rembrandtplein, de grachten van Amsterdam alle op loopafstand. De Pathé bioscoop, de Kalverstraat maar ook rivier de Amstel liggen op nog geen 2 minuten van dit fijne appartement en zo kunnen we nog tal van andere topplekken van Amsterdam opnoemen die echt binnen handbereik liggen. Aan het eind van de straat is tram en bus stop Muntplein met goede verbindingen naar o.a. Amsterdam Centraal maar ook station Rokin Noord/Zuidlijn is op nog geen 5 minuten loopafstand bereikbaar.

Details:
– Appartement is volledig “vernieuwbouwd” in 2009, enkel de voorgevel is toen nog blijven staan
– Volledig geïsoleerd met extra isolatie in de vloeren van het appartement
– Balkon van ca. 6m²
– Energielabel: A
– Nieuwe fundering
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 75,00
– Eigen grond, geen erfpacht van toepassing
– Oplevering van het appartement in overleg, kan spoedig.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit kleinschalige appartementen complex. Via de voordeur van het appartement komt u in het midden van het appartement binnen. Het appartement heeft een moderne open keuken v.v. diverse inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, inbouwkookplaat, koel-vriescombinatie en een combi-ovenmagnetron. Gezellig woonkamer met karakteristieke erker aan de voorzijde.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zicht de ruime slaapkamer van ca. 12 m² met toegang tot het brede balkon met veel privacy. De badkamer is eveneens toegankelijk vanuit de badkamer, de badkamer is v.v. een ligbad, modern wastafelmeubel en een handdoekradiator. Vanuit de gang is er toegang tot een separaat toilet met fonteintje en een stookruimte met CV-opstelling en de aansluitingen voor de wasmachine.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: