Diependaalselaan 200

1214 KG, Hilversum

€ 295.000 k.k.

Wat een heerlijke en ideaal ingedeelde 4-KAMER (3-slaapkamers) eindwoning mogen wij u aanbieden. De woning heeft een prettige achtertuin van ca. 50m² met achterom en goed formaat stenen berging. Uw spullen uitpakken en wonen is absoluut van toepassing bij deze fijne woning. Maak snel een afspraak en mis deze zeer goed afgewerkte woning niet.

Let op deze woning wordt aangeboden met een “koop goedkoop regeling” van woningstichting Dudok. Voor meer informatie hierover vraag de verkopende makelaar Sjoerd Kalwij van Kalwij Vastgoed.

Omgeving:
De woning is gelegen in Hilversum-Zuid op korte afstand van het Goois Natuurreservaat de “Hoorneboegse Heide”, het centrum van Hilversum met vele restaurantjes, cafés, winkels, bioscoop, de gezellige markt en nog veel meer. Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u naar de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat met een divers winkelaanbod van de heerlijke bakker of de ambachtelijke slager tot fijne lunchrooms. Er is voldoende aanbod van scholen en kinderopvang in de directe nabijheid van de woning. De uitvalswegen A27 en A1 richting Utrecht en Amsterdam liggen ook op korte afstand van de woning evenals het openbaar vervoer en het centraal station van Hilversum met goede verbindingen naar de grotere steden. Kortom een ideaal gelegen woning.

Details:

 • Woonoppervlakte van ca. 73m² (GO) en ca. 115m² (BRUTO);
 • Bouwjaar omstreeks 1922;
 • Beschermd Stadsgezicht Hilversum-Zuid;
 • Volledig v.v. dubbele beglazing;
 • Strak gestuukte wanden- en plafonds;
 • Mechanische ventilatie;
 • CV-Ketel Intergas 2019;
 • Deze woning wordt aangeboden via de “Koop Goedkoop” regeling van woningstichting Dudok;
 • De nieuwe eigenaar maakt opnieuw gebruik van de voordelige ingroei regeling / korting die wordt aangeboden op de te betalen erfpacht. Zo betaald u pas in het 11e jaar de volledige canon;
 • De huidige erfpacht bij 100% bedraagt op dit moment € 140,81 (jaar 2021);
 • Let op er is een zelfbewoningsplicht van toepassing (ouders die voor kinderen kopen is toegestaan);
 • Oplevering van deze woning is in overleg tussen partijen;

Indeling:
De voordeur is iets hoger gelegen dan het straatniveau en is bereikbaar via een karakteristiek trappetje, nette hal met trapkast, modern toilet, ruime lichte woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken en met voldoende ruimte voor een grotere eettafel. De moderne keuken met spoeleiland is volledig uitgerust met o.a. een vaatwasser, strak donker aanrechtblad, luxe fornuis met meerdere gaspitten, brede oven, zwarte design afzuigkap en een inbouw koel- vries combinatie.
Vanuit de keuken is er toegang tot de prettige achtertuin waar u in alle rust kunt genieten van het buitenzijn. De tuin heeft een handige achterom en een ruime schuur van ca. 6m² met een puntdak.

1e verdieping:
Overloop met handige bergkast met de wasmachine aansluiting, 3 in grootte variërende slaapkamers. Door de schuine kap mogen wij enkele m² niet meetellen maar in werkelijkheid voelt/is deze woning op de verdieping een stuk ruimer. Nette moderne badkamer v.v. een inloopdouche, wastafel en nette designradiator. Vanuit de overloop is er ook toegang middels een vlizotrap naar de handige bergzolder.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: