Lambertus Hortensiuslaan 100

1412 GZ, Naarden

€ 240.000 k.k.

Op korte afstand van het centrum van Bussum en de Naarden-Vesting mogen wij dit prettig ingedeelde 2-kamer appartement van ca. 62m² met zonnig balkon (ZW) aanbieden. Het appartement heeft een ruime berging in de onderbouw van het complex en een privé parkeerplaats. Tevens bestaat er de mogelijkheid van het creëren van een 2e slaapkamer.

Het appartement ligt op enkele minuten van het station Naarden-Bussum met zeer goede verbindingen naar Utrecht en Amsterdam. Een bushalte voor de deur met goede verbindingen naar het station en andere delen van het Gooi. Daarnaast is snelweg A1 richting Amsterdam/Amersfoort goed bereikbaar. De gezellige Naarden-Vesting is op nog geen 5 minuten van het appartement evenals het centrum van Bussum met een groot aanbod aan winkels.
Verder is het prettig dat u nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek want u heeft uw eigen plek achter het gebouw.

Details:

– Woonoppervlakte: 62 m²;
– Bouwjaar omstreeks 1980;
– Energielabel: C;
– CV-ketel bouwjaar 2019;
– Lift aanwezig;
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 188,40 (incl. voorschot water);
– De VvE wordt beheerd door de firma “ProVvEbeheer”;
– Mogelijkheid tot het creëren van een 2e goede slaapkamer;
– Volledig v.v. dubbele beglazing;
– VvE bijdrage: € 188,40 (incl. voorschot water);
– Oplevering kan op korter termijn;
– Gemeenschappelijk dakterras op de bovenste verdieping;

Indeling:
Entree gebouw aan de straatzijde, entree bergingen via de hoofdentree, toegang tot de parkeerplek via de achterzijde van het gebouw, entree appartement op de 1e verdieping, hal met handige bergkasten, toilet met fonteintje, ruime slaapkamer van ca. 11m² met toegang tot de ruime en goed ingedeelde badkamer v.v. een ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en de aansluiting voor de wasmachine.
Ruime lichte woonkamer op het zuidwesten gelegen met goed formaat balkon aan de straatzijde met een vrij uitzicht. In de woonkamer is er mogelijkheid voor het maken van een 2e slaapkamer. De keuken staat in half open verbinding met de woonkamer en is v.v. diverse apparatuur.

Kortom een super gelegen appartement met een goede indeling, maak snel een afspraak en kom de sfeer proeven.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: