Van Kleffenslaan 149

3527CS, Utrecht

€ 1.195

Per direct beschikbaar dit goed formaat 3-KAMER appartement met balkon en berging in de onderbouw. Dit fijne appartement ligt op korte afstand van het centrum van Utrecht. Het appartement mag gedeeld worden.
De parkeerplaatsen achter het gebouw zijn uitsluitend te gebruiken voor de bewoners van het gebouw.

Omgeving:
winkelvoorzieningen op loopafstand, evenals sportgelegenheden en het park Transwijk. Met de auto bent u in enkele minuten op de snelweg (A2, A12 en A27). Gaat u liever met de fiets? Dan zijn de binnenstad van Utrecht en het centraal station in 10 minuten te bereiken.

Indeling:
Centrale entree, entree appartement op de 2e verdieping, hal met separaat toilet, inpandige berging met wasmachine aansluiting en CV-ketel opstelling, ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon op het zuidwesten, basic open keuken, slaapkamer 1 van ca. 11m², slaapkamer 2 van ca. 6m². Goed formaat badkamer met douche en wastafel.
Het gehele appartement is v.v. een nette laminaatvloer.

Details:
– De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, dit wordt op naam van de huurder gesteld;
– Delen van het appartement is bespreekbaar;
– Het appartement is per direct beschikbaar;
– Inkomensnorm is 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Huurderscheck van toepassing, eigenaar heeft de eindbeslissing;
– Borg 2x de maandhuur;
– Type huurcontract: minimale huurperiode 12 maanden;
– Roken in het appartement is niet toegestaan, huisdieren in overleg;
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: