Andreas Schelfhoutstraat 61 I

1058 HT, Amsterdam

€ 1.650

Gelegen in de prettige Hoofdorpppleinbuurt om de hoek van de Westlandgracht en het Vondelpark mogen wij dit strak afgewerkte 2-kamerappartement met zonnig balkon op de 1e verdieping met berging aanbieden.
De berging is ook ideaal om als thuiskantoor te gebruiken.

Omgeving:
Om de hoek van het Hoofddorpplein met een groot winkelaanbod, het Vondelpark, centrum van Amsterdam, uitvalswegen A10/A1 en A2, openbaar vervoer op korte afstand met de trams 1, 2 en 17, de Westlandgracht waar u uw bootje kwijt kunt of heerlijk kunt zitten aan het water.

Indeling:
Entree, hal, ruime slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand en een luxe inloopbadkamer v.v. een douche, wastafel, spiegel en kast. Luxe keuken met toegang tot het balkon, de keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inbouwkookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en koel- vriescombinatie.
Vanuit de hal is tevens een separaat toilet met fonteintje en ruime kast met CV-ketel en wasmachine aansluiting. Ruime woon- eetkamer met schuin zicht op de Westlandgracht en veel lichtinval door de 3 raampartijen.

Details:
– Gordijnen en verlichting zijn aanwezig;
– Het appartement is v.v. een nette houten vloer;
– De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, dit wordt op naam van de huurder gesteld;
– Het appartement is per direct beschikbaar;
– Inkomensnorm is 3x de maandhuur aan gezamenlijk bruto inkomen;
– Huurderscheck van toepassing, eigenaar heeft de eindbeslissing;
– Borg 2x de maandhuur;
– Type huurcontract: in overleg tussen partijen;
– Roken in het appartement is niet toegestaan, huisdieren in overleg;
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, meubels in overleg;

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: