Plaveenseweg 44

1271 NX, Huizen

€ 375.000 k.k.

Advertentietekst Plaveenseweg 44 Huizen € 375.000 k.k.

Gelegen in het prachtige oude dorp van Huizen mogen wij dit heerlijke en zeer goed onderhouden 4-kamer jaren ’30 hoekhuis aanbieden. Het huis is gelegen op korte afstand van de oude dorpskern, het Huizer busstation met goede verbindingen naar Hilversum, Bussum, Amsterdam en Utrecht alsook de uitvalswegen A1/A27 richting Amsterdam/Utrecht.

Het huis is enkele jaren geleden zeer smaakvol verbouwd, dit o.a. met behoud van beeldbepalende stijlkenmerken zoals de roede ramen. Maar wel met het genot van hedendaags comfort in de vorm van een nieuwe CV-ketel (2019), nagenoeg volledig dubbel glas, vloerisolatie en een prachtige badkamer en keuken. De woning ligt in een autoluwe straat en is zodoende erg kindvriendelijk.

Kortom een woning waar u zonder grote uitgaven zo in kunt trekken, maakt u daarom snel een afspraak en kom de prettige sfeer in dit heerlijke hoekhuis proeven.

Details:

– Bouwjaar ca. 1930;
– Renovatiejaar 2012;
– Zonnige achtertuin op het zuiden;
– Woonoppervlakte van ca. 89m²;
– Bruto vloeroppervlakte van ca. 141m²;
– Perceel oppervlakte 121m²;
– Nagenoeg volledig dubbele beglazing in de woning;
– Vloerisolatie aangebracht onder de begane grondvloer en kapisolatie;
– Strakke wand en plafondafwerkingen door de gehele woning heen;
– Nette afwerk vloeren door de gehele woning heen;
– CV-ketel bouwjaar 2019;
– Mogelijkheden voor het plaatsen van de openhaard, rookkanaal nog aanwezig;
– Buitenschilderwerk periodiek onderhouden.

Indeling:
Entree aan de achterzijde van de woning met leuke boerendeur, hal met toegang tot het moderne toilet + fontein, bergkast en een ruime wasruimte met handige vliering. Hier is genoeg plek voor uw wasmachine en droger. Vanuit de hal stapt u de ruime woonkeuken binnen. De keuken is van het merk Tulp en is v.v. van alle gemakken waaronder een 4-pits gasfornuis, combi oven magnetron, koelkast, vaatwasser en ingebouwde afzuigkap. Het geheel wordt afgemaakt met een strak en licht composiet (Ceasar stone Quarts) aanrechtblad waardoor de keuken mooi integreert in deze ruimte.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis, mede door de goede plafondhoogtes (ca. 2.7m) is dit een heerlijk licht vertrek. De charmante roede ramen maken dit een erg plezierige ruimte.
Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de handige en droge kelderruimte, dit is een ideale bergruimte.

1e verdieping:
Deze verdieping is te bereiken middels een vaste trap vanuit de woonkamer. Ook deze verdieping is keurig afgewerkt en heeft 2 goed formaat slaapkamers van ca. 13m² en 9m². De grotere kamer heeft een handige inbouwkast voor uw kleding. De badkamer is ook zeer stijlvol gerenoveerd en is uitgerust met een 2e toilet, inloopdouche en een moderne wastafelmeubel. Ook hier is met oog voor detail verbouwd, ingebouwde kranen, stopcontacten, mechanische ventilatie, deels tegelwerk tot het plafond en mooie tegel accenten, kortom een erg fijne ruimte om te verblijven.

2e verdieping:
Deze verdieping is ook met een vaste trap te bereiken. Hier bevindt zich een ruime 3e slaapkamer van ca. 16m² bruto vloeroppervlakte. Deze kamer is ook zeer netjes afgewerkt, de kap is geïsoleerde en valt er mooi licht naar binnen door het dakraam. Ook deze ruimte heeft een mooie afwerkvloer die gelijk is als in de rest van de woning. In de handige bergkast is tevens de CV-opstelling (2019).

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: