Bilderdijkstraat 175-4V

1053 KR, Amsterdam

€ 250.000 k.k.

SINGLES, OUDERS-STUDENTEN EN STARTERS OPGELET; EEN VERRASSEND RUIM, MODERN EN LICHT LOFT APPARTEMENT VAN 52m² BRUTO VLOEROPPERVLAKTE IN HET SUPER GEZELLIGE EN HIPPE AMSTERDAM OUD-WEST. IN EEN KARAKTERISTIEK, VOLLEDIG GERENOVEERD PAND UIT 1891 MET IN 2008 HERSTELDE FUNDERING, DUBBELGLAS EN OP EIGEN GROND. IN HET BESTE DEEL VAN OUD-WEST NABIJ DE JORDAAN, HET BUSSTATION, DE FOOD-HALLEN EN NATUURLIJK HET VONDELPARK ALS ACHTERTUIN.

* Modern loft appartement
* Top locatie, om de hoek van het centrum en de Jordaan
* Gelegen op het Westen
* Geen erfpacht (eigen grond)
* Volledige renovatie in 2009, met een in 2008 vernieuwde fundering
* Buiten schilderwerk uitgevoerd in 2019
* Binnen schilderwerk uitgevoerd 2020
* Veel inbouw kastruimte
* Authentieke balken plafonds
* Veel daglicht door de dakramen
* Jaren 30 gietijzeren deurbeslag
* Nabij de Food-Film-Hallen
* Tramhaltes voor de deur
* Ook ideaal als pied-a-terre
* Turn-key-ready

Indeling
Centraal trappenhuis, entree van het appartement op de 4e verdieping, met aan de rechterzijde een diepe inbouw kleding/bergkast met CV-ketel opstelling. Links loopt u de zeer ruime woonkamer, met aan de voorzijde open keuken binnen. Kenmerkend voor dit appartement met loftuitstraling zijn de authentieke balkenplafonds en mooie lichtinval door de slim geplaatste dakramen. Vanuit de karakteristiek Amsterdamse dakkapel gelegen op het zonnige westen kijkt u prachtig uit op de gezellige Bilderdijkstraat.
De knusse slaapverdieping is voorzien van een twee persoons “inbouwbed” en ook hier weer een mooi dakraam waardoor er een prachtige lichtinval ontstaat.
De keuken, uitgevoerd in modern hoogglans wit met rvs details, staat in open verbinding met het woongedeelte, en is voorzien van een inbouw koelkast en wasmachine aansluiting.
De moderne badkamer is in het midden van het appartement gelegen en is v.v. een inloopdouche met nieuw geïnstalleerde regendouche met thermostaatkraan, wastafel en toilet.

Omgeving
Het appartement is super centraal gelegen in het gezellige, hippe Oud-West.
Dichtbij bevindt zich een waar culinair paradijs met oa hotspots; de Foodhallen, Happyhappyjoyjoy, Café Panache, De Japanner, Dapper, Lot Sixty One, Waterkant etc. Vergeet niet de gezellige terrasjes, koffiezaakjes en buurtwinkels van de Jordaan. Allemaal fijne plekjes binnen 5 minuten loopafstand!

Op een steenworp afstand van het Vondelpark, de grachten, de 9 Straatjes, het Spui, het Leidseplein en Nieuwe de La Mar theater. Voor uw dagelijkse boodschappen de AH, Marqt en Ekoplaza.

Hartje Amsterdam is 5 minuten fietsen, met de auto bent u binnen een 15 minuten op de Ring. Centraal station is op nog geen 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer voor de deur heeft u een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en overige gebieden van de stad.

Bijzonderheden
* Actieve VvE
* Servicekosten € 42,61 p/mnd
* Volledig voorzien van dubbel glas
* Woonoppervlakte 52m² (BVO) / Gebruiksoppervlakte 30m² (GO) (gemeten conform de Nen2580)

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: