Kinkerstraat 47-2A

1053 DD, Amsterdam

€ 265.000 k.k.

SINGLES, OUDERS-STUDENTEN EN STARTERS OPGELET; MODERN 2 KAMER APPARTEMENT IN DE HIPPE KINKER-DA COSTABUURT. IN EEN KARAKTERISTIEK, VOLLEDIG GERENOVEERD PAND UIT 1886 MET NIEUWE FUNDERING, DUBBELGLAS EN OP EIGEN GROND. IN HET BESTE DEEL VAN DE STRAAT NABIJ DE JORDAAN, HET BUSSTATION EN NATUURLIJK DE FOOD-HALLEN.

* Top locatie, bijna in het centrum-Jordaan
* Gelegen op het zuiden
* Volledige renovatie in 2007 met een nieuwe fundering
* Eigen grond – geen erfpacht
* Ook als pied-a-terre ideaal
* Moderne badkamer en luxe keuken
* Fraaie gelakte eiken houten vloer
* Voorzien van extra dubbel glas, hardhouten draai- kiepkozijnen
* Strakke wand en plafond afwerking
* Binnen schilderwerk 2020
* Buiten schilderwerk 2019
* Nabij de Food-Film-Hallen
* Supermarkt aan de overzijde
* Tramhalte bijna voor de deur
* Ready to move in

Indeling:
Entree pand, trap naar de 2e verdieping. Entree woning, woonkamer met 2 grote draai-kiepramen op het zuiden die u volledig kunt openen en veel licht. Geniet heerlijk in de zonnige vensterbanken van een goed boek of een drankje.
Het appartement is gelegen aan de achterzijde op het zuiden, hierdoor is het erg rustig en kunt u zich volledig onttrekken van de drukte van de stad.
Open keuken, modern in wit hoogglans, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur als oven, RVS afzuigschouw, 4 pits gasstel en koel- vriescombinatie.
Moderne badkamer uitgerust met zwarte vloertegel, ruime inloopdouche met grote regendouche en thermostaatkraan, zwevend toilet, wasmachine aansluiting en wasbak.
Alle wanden en plafond zijn strak gestuukt, er is extra dubbel glas en het complete appartement is onlangs nog van een frisse laag verf en lak voorzien.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen op zeer goede locatie in de Da Costabuurt van Amsterdam Oud-West. Vlakbij de Q parking, het gewilde terras café Waterkant en hotspots als café Panache, HappyHappyJoyJoy, De Japanner en de overheerlijke, bekroonde, koffie van Lot Sixty One.

Je loopt zowel de ene kant naar de typisch Amsterdamse Ten Katemarkt en de populaire Foodhallen/Bioscoop De Hallen op als de andere kant de Elandsgracht en de 9 Straatjes in.
De Elandsgracht is een van de gezelligste straten van de Jordaan. Met café’s, terrasjes, koffiezaakjes en buurtwinkels.
Voor dagelijkse boodschappen is de Vomar recht aan de overkant. Maar ook de AH, Marqt en Ekoplaza zijn binnen enkele minuten lopend te bereiken.
Aan de andere zijde van de Kinkerstraat zijn nagenoeg alle grote winkelformules vertegenwoordigt.

Op een steenworp afstand van de grachten, de 9 Straatjes, het Spui, Vondelpark, het Leidseplein en Nieuwe de La Mar theater.

De Dam is 5 min fietsen, met de auto kunt u binnen 15 min op de ring zijn. Centraal station is op nog geen 10 min fietsen. Met het openbaar vervoer voor de deur en het Marnix busstation om de hoek, heeft u een directe verbinding naar alle uithoeken zoals Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Amstel en kunt u zelfs binnen 25 minuten bij de vertrekhal van Schiphol staan.

De VvE
De actieve VVE van 7 leden wordt professioneel geadministreerd door Delair Vastgoed Beheer. Er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Het kasreserve is ca. € 12.000,- De servicekosten zijn € 70,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering groot onderhoud en opstalverzekering. In 2019 is het pand nog aan de buitenzijde geschilderd.

Bijzonderheden
* Gelegen op eigen grond
* Woonoppervlakte ruim 34 m2 BVO en 31 m2 GO (gemeten conform Nen2580)
* Voorzien van hardhouten kozijnen met extra dubbel glas
* In 2007 geheel vernieuwd, onder andere de elektrische installatie, leidingen, isolatie en intercom
* Hydrofoor aanwezig speciaal voor dit gebouw voor extra waterdruk in het pand
* Warm water en verwarming middels een eigen CV-combiketel, Remeha Avanta, 2007 welke jaarlijks is onderhouden en in 2015 intern is gereviseerd.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: