Kleine Klaverstraat 2b Almere

1314 PH, Almere

€ 150.000 k.k.

Leuk en praktisch ingedeeld 2-kamer starters appartement van ca. 35m² met zonnig balkon en ruime berging in de onderbouw.
Ideaal appartement die nog volledig naar eigen smaak is af te werken!

Omgeving:
Het appartement ligt op korte afstand van supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen, de ringweg met goede verbindingen naar de snelwegen A1/A6 richting Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het stadscentrum van Almere op korte afstand, goede busverbindingen richting Almere-Stad met goede treinverbindingen richting Utrecht en Amsterdam.

Details:
– Bouwjaar ca. 1987;
– Zonnig balkon (ZW);
– Woonoppervlakte van ca. 35m²;
– Stadsverwarming;
– Volledig dubbel glas;
– Servicekosten: € 89,24;
– Actieve vereniging van eigenaren (Alliantie VvE Diensten);
– Snelle oplevering is mogelijk;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– In de koopakte zal een “niet-zelfbewoningsclausule” en “ouderdomsclausule” worden opgenomen.

Indeling:
Centraal trappenhuis met de meterkasten van de appartementen, entree van het appartement op de 1e verdieping, basic keuken met inbouw inductie kookplaat, goed formaat woonkamer van ca. 17m² met toegang tot het zonnige balkon van ca. 3,5m² (ZW).
De slaapkamer ligt aan de voorzijde van het gebouw (niet zonnige kant), de slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3,3m x 2,3m. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer van ca. 2,3m x 1,5m. De badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet. De badkamer en keuken zijn basic afgewerkt.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: