Hoge Larenseweg 211

1221AP, Hilversum

€ 197.500 k.k.

Charmante 3-kamer eengezinswoning met voortuin, achtertuin en zonnig dakterras, gelegen op korte afstand van het centrum van Hilversum. Hoge plafonds, goed formaat slaapkamers, moderne keuken en een gezellige woon- eetkamer, kortom een heel erg fijn en “instapklaar” huis op een goede locatie.
LET OP: deze woning wordt aangeboden met ERFPACHT, er is een mogelijkheid tot AFKOOP van deze erfpacht. Voor meer informatie hierover informeer gerust bij de verkopende makelaar.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige straat op ca. 5 minuten van het centrum van het gezellige Hilversum, de Foodhallen, de bioscoop Vue, de gezellige markt, supermarkt Jumbo op loopafstand voor uw dagelijkse boodschappen, postkantoor, scholen en de uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam alle op korte afstand van de woning.

Erfpacht:
De grond is uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht (Stichting Grondvermogen). Het tijdvak is 30 jaar, er bestaat een mogelijkheid tot afkoop van de erfpacht. Het bedrag zoals die nu bekend is voor afkoop bedraagt ca. € 80.000 en is per direct af te kopen. Besluit u niet af te kopen dan bedraagt de jaarlijkse canon voor 2021 € 2.278,20 (€ 189,85 per maand).
Voor meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek voor een woning met erfpacht vraag gerust de verkopende makelaar.

Details:
– Bouwjaar ca. 1905;
– Zonnig dakterras op het noordwesten;
– Woonoppervlakte van ca. 81m²;
– Bruto vloeroppervlakte van ca. 129m²;
– CV-ketel bouwjaar 2011 (jaarlijks onderhouden);
– Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd;
– Massief houten vloeren op de begane grond en laminaatvloer op de 1e verdieping;
– Plafondhoogte op de begane grond van ca. 2.83m;
– Erfpachtkosten per maand € 189,85;
– Diverse originele stijlkenmerken aanwezig waaronder het mooie glas in lood bij de entree.

Indeling:
Entree met originele glas in lood ramen, diepe hal met hoge plafonds, de woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, eetkamer met toegang tot de moderne keuken. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een brede RVS afzuigkap, luxe gaskookplaat, inbouw vaatwasser, inbouw koelkast en vierkante spoelbak met luxe mengkraan. De keuken wordt verlicht door mooie ingebouwde spots.
Vanuit de keuken is er toegang tot een 2e hal met toilet. Vanuit deze hal is er tevens toegang tot de gezellige patiotuin en de zeer ruime stenen berging. De achtertuin heeft een achterom.

1e verdieping:
Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap en heeft een zeer ruime overloop met toegang tot het royale dakterras. De badkamer op deze verdieping is handig in het midden gelegen tussen de 2 slaapkamers. De badkamer is v.v. een modern wastafelmeubel, een handdoekradiator en een fijne  douche. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van ca. 8.5m² en 13.5m². De grote slaapkamer zou evt. op te delen zijn in 2 kamers.
Vanuit de overloop is ook de handige bergzolder te bereiken via een vlizotrap.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:
Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.


Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: