Ijsbaankade 179

1271 GC, Huizen

€ 800.000 k.k.

Gelegen aan de gezellige “Oude Haven” van Huizen mogen wij dit geweldige en zeer ruime 5-KAMER bel-etage appartement van ca. 180m² woonoppervlak aanbieden.
Het appartement heeft het mooiste uitzicht over de haven, vanuit uw woonkamer heeft u zicht op het water en ziet u de boten komen en gaan. Heerlijk tot rust komen in dit luxe en goed bemeten appartement op een perfecte locatie. Het appartement beschikt over een ruim terras met uitzicht over de haven, een eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein en heeft een aparte ruime berging van maar liefst ca. 16m² in de onderbouw.

Omgeving:
Het appartement is geweldig gelegen, om de hoek van het Gooimeer, het Naarderbos, sportpark Wolfskamer met voetbal, skiën, tennis en fitness. Maar ook diverse gezellige restaurants op loopafstand zoals de Haven van Huizen, de Krachtcentrale en aan de kop van de Oude Haven het Porter House, Riva wijnlounge en restaurant Gijs. Het oude dorp van Huizen met de gezellige zaterdagmarkt en een groot divers winkelaanbod ligt op ca. 5 minuten fietsen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het oude dorp van Huizen maar ook bij het winkelcentrum Holleblok en of Oostermeent of simpelweg aan de overkant bij de ruime winkel van Lidl.
Huizen beschikt verder over een prachtig open lucht zwembad de Sijsjesberg, een bioscoop, grote bibliotheek en een heerlijk strand aan het Gooimeer met een leuke boulevard.
Het appartement is verder goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht A1/A27 en het Huizer busstation heeft goede busverbindingen naar Amsterdam/Hilversum en Bussum.

Details:
– Bouwjaar 2008
– Eigen parkeerplek
– Ruim terras van ca. 13m² met ligging aan de Oude-Haven
– Netto woonoppervlakte van ca. 180,3m²
– Bruto vloeroppervlakte van ca. 191,6m²
– Bruto inhoud van het appartement ca. 552m³
– Actieve Vereniging van Eigenaren “VvE Oosterhaven”
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
– Servicekosten € 203,30 per maand
– Video intercom
– 2 badkamers, 2 toiletten
– Mechanische ventilatie
– Energielabel A
– Volledig v.v. dubbel glas
– Vloerverwarming in het appartement aanwezig
– Het appartement is v.v. markisolettes met horren
– Balkon v.v. zonwering en beglazing
– Hoofdslaapkamer v.v. zonwering aan de binnenzijde en rolluiken aan de buitenzijde

Indeling:
Bel-etage, entree op de 1e verdieping, ruime hal met meterkast, ruim toilet met fontein en inbouwtoilet, via de mooie dubbele deuren is er toegang tot de zeer ruime woonkamer van ca. 40m² met prachtig zicht op de oude haven van Huizen. De woonkamer heeft een luxe tegelvloer die deze ruimte de finishing touch geven die het verdient. Verder brengen de hoge raampartijen veel licht de woonkamer binnen waardoor dit een erg prettig vertoeven is. De eetkamer en woonkeuken staan in open verbinding met de woonkamer. De ruime woonkeuken heeft toegang tot het zonnige terras en biedt plaats voor een grote eettafel, dit maakt deze ruimte een prettig hart van het appartement. De keuken is v.v. een inbouw koel- vriescombinatie, luxe Boretti fornuis met bakplaat, aparte combioven-magnetron, vaatwasser, brede afzuigkap en een L-vorm aanrechtblad opstelling met luxe mengkraan.
3 goed formaat slaapkamers van ca. 13m², 11,5m² en 18m². De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en heeft zeer handige en luxe ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een grote badkamer met brede inloopdouche, luxe kranen, 2e toilet, dubbele wastafel, prachtig ligbad en luxe design radiator. De andere 2 slaapkamers hebben direct toegang via de hal tot de 2e badkamer welke is v.v. van een inloopdouche, wastafel en luxe handdoekradiator.
Ook is er vanuit de hal toegang tot de goed bemeten inpandige berging welke is v.v. de CV-ketel opstelling, de aansluitingen voor de wasmachine en droger alsook de opstelling voor de mechanische ventilatie.

Dit appartement is een absolute must-see die niet mag ontbreken in uw zoektocht naar een prachtig appartement.

Let op: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen:

Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:

– Kom op de afgesproken tijd;
– Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
– Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
– Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
– Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
– Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is;
– Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: