Nieuwe Keizersgracht 60I

1018 DT, Amsterdam

€ 725.000 k.k.

VERKOCHT

Gelegen op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale pand uit omstreeks 1750 (EIGEN GROND), mogen wij dit ruime 3-KAMER appartement van ca. 90m² met uitzicht op de gracht aanbieden. Tevens hoort er een prachtige privé tuin op het Zuidoosten bij dit appartement en een multifunctionele berging op de bovenste verdieping. Het appartement is goed onderhouden en kan zonder grote verbouwingen worden betrokken.

Indeling:
Entree op de 1e verdieping, ruime woon-/eetkamer met een gezellige open haard (houtgestookt). Ook heeft deze ruimte 3 hoge ramen met charmante glas in lood bovenramen waardoor er een prachtig uitzicht over de gracht is. Tevens is de woon-/eetkamer voorzien van diverse inbouwkasten en ingebouwde legplanken. Vanuit de gang is er toegang tot de hoofdslaapkamer van ca. 18m² met een handige ingebouwde kast en een kast met de wasmachine-aansluiting. Verder is er vanuit de gang toegang tot het moderne toilet (inbouw) met fonteintje, de half open luxe keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur te weten een inbouw gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en inbouw koel- vries combinatie. De keuken is afgewerkt met een hoogwaardig natuurstenen werkblad.
Naast de keuken bevindt zich de ruime moderne badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafel, handdoekradiator en tegelwerk tot het plafond. Aan het einde van de gang is de 2e slaapkamer van ca. 9m² met toegang tot het terras en de tuin. De CV-opstelling (Bosch) bevindt zich in een (werk)kast in deze slaapkamer. Vanuit deze kamer is er ook toegang via het terras naar de heerlijke privé tuin die is gelegen aan de achterzijde van het gebouw.
Op de bovenste verdieping is nog een privé berging aanwezig van ca. 10m² met ramen aan de voorzijde en een ingebouwde kast.

Omgeving:
De ligging van het appartement is fantastisch te noemen zo vlakbij de Amstel, het Waterlooplein, de Stopera, Carré, de Hermitage, Artis, de Hortus Botanicus, de Weesperstraat, de Utrechtsestraat, de Magere Brug en de bruisende binnenstad van Amsterdam. Dit alles werkelijk op loopafstand van dit prachtige pand. Ook de openbaar vervoer verbindingen zijn goed met onder andere de tramlijnen 1, 14, 7, 19 en station Weesperplein maar ook de Noord-Zuidlijn halte Rokin (Metro 52) is op slechts 5 minuten fietsen.

Historie (Bron Monumenten en Archeologie Amsterdam):
De Keizersgracht, de tweede van de drie grachten behorende tot de Amsterdamse grachtengordel, werd in 1612 aangelegd. Het deel tussen de Amstel en de Leidsegracht behoort tot de uitleg van 1658. Bij de laatste uitbreiding werd het gedeelte ten oosten van de Amstel gegraven. Dit laatste deel, de Nieuwe Keizersgracht (ook wel de Joodse Keizersgracht genoemd), lag evenals de Nieuwe Herengracht en de Nieuwe Prinsengracht in het welvarende deel van de Amsterdamse Jodenbuurt.

Bijzonderheden:
• Eigen grond;
• Uitzicht op de gracht;
• Rijksmonument;
• Funderingsherstel uitgevoerd in 1992;
• Fantastische tuin gelegen op het Zuidoosten;
• Actieve VvE bestaande uit 4 leden;
• Servicekosten: € 100,00 per maand;
• Functionerende open haard;
• Strak gestuukte wanden en plafonds;
• Mooie houten vloer met brede delen en hoge plinten door het gehele appartement;
• Uitgebreide groepenkast met 10 groepen en 1 aardlekschakelaar;

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: