Valkenaarstraat 113a

1271 TL, Huizen

€ 1.250 p.m. (excl)

TE KOOP en TE HUUR! 

Wat een charmant huis! Stop met zoeken en maak een afspraak om de sfeer te komen proeven. Hoge plafonds, paneeldeuren, roede ramen en middenin het oude dorp van Huizen.

Dit heerlijke HOEK huis ligt in een rustige straat en op korte afstand van het oude centrum van Huizen, waar u prima terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en natuurlijk de gezellige markt op zaterdag.
De woning heeft zijn hoofdtuin aan de voorzijde liggen waar u heerlijk kunt genieten na een lange dag werk, de zonnige tuin is gelegen op het westen.

Busstation Huizen is op korte afstand met o.a. verbindingen naar Bussum/Amsterdam en Hilversum. Ook de uitvalswegen A1 en A27 richting Amsterdam en Utrecht zijn met ca. 10 autominuten goed te bereiken.
Verder ligt de woning op korte afstand van scholen, zowel basis als middelbare school, restaurants, cafés, bioscoop en bibliotheek kortom een ideale ligging met alle voorzieningen binnen hand bereik.

Begane grond:
De voordeur/entree van de woning is bereikbaar via de tuin, links naast de voordeur staat een houten schuur (ideaal voor de tuinspullen),  separaat toilet met hoekfonteintje, keuken met een natuurstenen aanrechtblad en v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een RVS fornuis en afzuigkap, koelkast en een kast met de CV opstelling. Vanuit de hal komt u in de gezellig woonkamer met open haard, hoge plafonds en toegang tot een handige en ruime kelder van ca. 13m²!

1e verdieping:
Overloop, 2 in grootte variërende slaapkamers beide voorzien van handige inbouwkasten. Een praktische badkamer met een granitovloer, douche en een wastafel. Vanuit de overloop is de bergzolder middels een vlizotrap te bereiken.

2e verdieping:
Handige zolder / berg verdieping van ca. 12m², ideaal voor de spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Deze verdieping is te bereiken door middel van een vlizo trap (uittrek trap).

Bijzonderheden:

  • Bruto vloeroppervlakte wonen: ca. 127m²
  • Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 75m²
  • Glad gestuukte wanden;
  • De keuken is v.v. een plavuizenvloer.
  • De zeer lichte woonkamer heeft hoge plafonds van ca. 2.85m en is afgewerkt met houten vloeren.
  • Goed werkende open haard in de woonkamer.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: