Laantje van Loeber 5

1261 ZS, Blaricum

€ 500.000 k.k.

Met trots mogen wij deze goed onderhouden en over de gehele breedte uitgebouwde 6-KAMER gezinswoning in de Blaricummermeent aanbieden. Deze woning is per direct te betrekken zonder grote verbouwingen, een luxe keuken en badkamer, ruime woonkamer, zonnige achtertuin en goed formaat slaapkamers, in deze woning vind u het allemaal.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat in de mooi ontworpen Blaricummermeent, Blaricum Beach, het Gooimeer en of heerlijk wandelen over de dijk het is allemaal binnen handbereik. De straat wordt gekenmerkt door puur en alleen bestemmingsverkeer, er is veel privacy dus de kinderen kunnen rustig op straat spelen voor de deur of op een van de vele speelplaatsen in de omgeving. Winkelcentrum Oostermeent of Winkelcentrum de Balken in de Blaricum Bijvanck voor uw dagelijkse boodschappen liggen op ca. 5-10 minuten met de auto. Maar ook de oude dorpskern van Blaricum en Huizen liggen op korte afstand van deze mooie woning. Scholen, openbaar vervoer, snelweg A27/A1 zijn goed bereikbaar.

Details:

– Bouwjaar 2015;
– 5 kamers;
– Parkeren op eigen terrein;
– Woonoppervlakte van ca. 137 m²;
– Inhoud van de woning ca. 488 m³;
– Tuinligging Noordwest;
– Handige berging in de achtertuin, tuin is ook bereikbaar via een achterom;
– Nette wand en plafondafwerking door het gehele huis;
– Energielabel A;
– Volledig geïsoleerde woning, wanden, vloeren dak en dubbel glas;
– Volledig voorzien van vloerverwarming, per verdieping te regelen, op de 1e verdieping zelfs per kamer;
– Dakramen op de 2e verdieping voor en achter;

Indeling:
Entree, ruime hal met toilet, meterkast met uitgebreide groepenkast, lichte uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met achterom. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de luxe keuken welke is v.v. diverse inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, stoomoven/magnetron, inductie kookplaat, rvs afzuigkap en een ruimte koel-vriescombinatie. Onder de trap is een handige inbouwkast met de warmtepomp opstelling.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed formaat slaapkamers, ruime luxe badkamer met 2e toilet, inloopdouche en een luxe brede wastafelmeubel. Deze verdieping is v.v. een smaakvolle laminaatvloer en zijn de kamers afzonderlijk te regelen v.w.b. de vloerverwarming.

2e verdieping:
Deze ruime verdieping is bereikbaar via een vaste trap en heeft een ruime overloop, 2 goed formaat kamers waarvan er 1 nu dienst doet als kleedkamer met een wasmachine en droger opstelling. De kamers hebben een mooie lichtinval via de dakramen. Uiteraard kan hier ook een goede werkplek gecreëerd worden. Verder is er veel opbergruimte op deze verdieping achter de knieschotten in de schuinte van het dak.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: