Van Brakellaan 33

1215 PE, Hilversum

€ 215.000 k.k.

Wat een heerlijk ruim 3-KAMER (voorheen 4) appartement in een rustige straat in Hilversum-Zuid. 2 balkons, 2 goed formaat slaapkamers en een woon- eetkamer van bijna 10m diep!
Het appartement is ca. 76m² groot en heeft een ruime berging van ca. 13m² in de onderbouw van het complex.
Een heerlijk appartement in een rustige straat met veel ruimte!

Omgeving:
Het appartement ligt op korte afstand van openbaar vervoer, de Zuiderheide, de Loosdrechtse plassen, supermarkten (Kerkelanden en aan de Adm. de Ruyterlaan), Gijsbrecht van Amstelstraat, snelwegen richting Utrecht en Amsterdam en het centrum van Hilversum op ca. 10min van het appartement.

Details:

– Woonoppervlakte: ca. 76m²;
– Bouwjaar 1958;
– Actieve VvE met o.a. een onderhoudsprognose;
– Servicekosten € 141,11 (incl. water voorschot);
– Vrij parkeren voor de deur;
– 2 goed formaat slaapkamers, voorheen 3.
– Ruime berging in de onderbouw van ca. 13 m²;
– Volledig dubbele beglazing;
– Laminaatvloer in het appartement ca. 1 jaar oud;
– 2 balkons;
– Binnenschilderwerk van het appartement in een goede staat en recentelijk is het balkon plafond geschilderd.

Indeling:
Entree op de 1e verdieping, meterkast op de centrale hal, ruime hal met toegang tot de 2 slaapkamers van ca. 12m² en 8,5m². Separaat toilet met fonteintje, badkamer met inloopdouche, wastafel en opstelling voor de wasmachine. Tevens bevindt zich in de badkamer de CV-ketel opstelling (Nefit), vanuit de hal is er tevens toegang tot de zeer ruime woon/- eetkamer van maar liefst ca. 36,5m² met 2 balkons. De keuken is in half open verbinding verbonden met de woonkamer, de keuken is v.v. diverse inbouw apparatuur waaronder een inbouwkookplaat, nette RVS afzuigkap, voldoende stopcontacten, mooie eenhendel mengkraan, oven en een ruime inbouw koel/- vriescombinatie.
Een goed onderhouden appartement met veel ruimte op een leuke plek in Hilversum.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

 

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: