Kinkerstraat 69 1V

1053 DG, Amsterdam

€ 265.000 k.k.

In het heerlijke Oud-West om de hoek van de Foodhallen mogen wij dit leuke 2-kamer appartement op de 1e verdieping aanbieden. Het appartement is ca. 32m² groot met een aparte slaapkamer en is gelegen aan de voorzijde van het gebouw met uitzicht over de Kinkerstraat.

Voor het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 085-0471930.

Omgeving:

Het appartement is op korte afstand gelegen van diverse winkels, restaurants en cafés, de Ten Katemarkt, de Foodhallen, openbaar vervoer, de Bilderdijkstraat, de Jordaan, Vondelpark en het centrum van Amsterdam. Kortom een ideale ligging om de heerlijke sfeer van Amsterdam Oud-West te ervaren.

Details:

– Het appartement is gelegen op eigen grond; 

– Volledig dubbele beglazing, houten kozijnen; 

– Actieve VvE; 

– Servicekosten € 75,81 per maand; 

– Gebruikersoppervlakte van ca. 32m²; 

– Laminaatvloeren door het gehele appartement; 

– Bouwjaar ca. 1893.

Indeling:

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde, hal, meterkast, badkamer met douche en toilet. Gesloten keuken v.v. een gas inbouwkookplaat, inbouw afzuigkap en aansluitingen voor een wasmachine, koelkast en vaatwasser.
Lichte woonkamer met raampartijen aan de gezellige Kinkerstraat, aparte slaapkamer in verbinding met de woonkamer.

Covid-19:
Wij zullen ons houden aan de door de RIVM opgestelde Corona maatregelen, bij het plannen van een afspraak zullen wij u hierover verder informeren.

Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Kalwij Vastgoed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Kalwij Vastgoed. Tevens sluit Kalwij Vastgoed aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Neem contact met ons op

Kalwij Vastgoed
Derde Weteringdwarsstraat 21D
1017 TB Amsterdam
info@kalwijvastgoed.nl
+31(0)6 52476402
+31(0)20 2134770

VOLG ONS OOK VIA:

   

facebook.com/kalwijvastgoed
instagram.com/kalwijvastgoed
linkedin.com/in/sjoerd-kalwij-bb222b29

Wij zijn ook te vinden op: